NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon LV-X320 projektor

Canon LV-X320 projektor

Kaasaskantav, mugavalt väike ja kerge XGA-projektor, millega saavutate heledad pildid. Usaldusväärne kasutamine ja lihtne hooldus muudavad selle kvaliteetseks valikuks kuluteadlikele ostjatele.

• Projitseerige teravaid ja kvaliteetseid pilte klassikalise XGA-eraldusvõimega (1024 x 768 pikslit)
• 3200-luumenit
• 10 000 : 1 kontrast
• Nautige tänu DLP™-paneelile teravaid ja detailseid pilte
• 1,1x suumobjektiiv võimaldab projektorit paindlikult paigaldada
• Kompaktne ja kerge: vaid 2,5 kg
• RJ-45- ja MHL-ühilduvad HDMI™-pordid; 3D-sisu tugi süsteemi DLP-Link kaudu
• Vertikaalne ja horisontaalne perspektiivikorrektsioon (+/-30°) tagab tõetruud pildid
• 6-teljeline värvide reguleerimine ja ekraanivärvide funktsioon kohaneb teie keskkonnaga
• Sisseehitatud 10 W kõlar
• Kuni 6000-tunnine lambi tööiga ja 3-aastane garantii asenduslambi pakkumisega*

Heledad ja täpsed pildid
Kui otsite kaasaskantavat projektorit, mis pakub silmapaistvat kvaliteeti eriti hea hinnaga, valige Canoni mudel LV-X320. Teie publik naudib loomuliku XGA (1024 x 768 pikslit) eraldusvõime, heledate ja elutruude värvide ning sügavate mustade toonidega täpseid ja teravaid pilte tänu projektori 3200-luumenilisele heledusele ja 10 000 : 1 kontrastisuhtele. DLP paneelitehnoloogia eemaldab pildilt moonutused, saavutades tõetruuma heleduse kui teised sarnases hinnaklassis olevad kaasaskantavad projektorid, muutes selle heaks valikuks piiratud eelarvega ostjatele.

Seadistamine on lihtne
Saate isegi kitsastes ruumides tagada geomeetriliselt täiuslikud pildid tänu vertikaalsele ja horisontaalsele perspektiivikorrektsioonile (+/- 30°). Suuremaks paindlikkuseks saate 1,1x manuaalse suumi abil juhtida oma projektori paigutust: täiuslik väiksemates keskkondades. Ja kui loomulik valgus on tugev või juhul, kui on vaja projitseerida värvilistele pindadele, tagab ekraani värvikorrektsioon endiselt heledad ja selged pildid ning loomulikud värvid.

Ühendage nii, nagu soovite
Mudeliga LV-X320 on teil võimalus projitseerida kvaliteetsed pilte mitmetest allikatest tänu selle laialdasele sisendite valikule. HDMI-port tähendab, et saate kasutada tänapäeval sülearvutite puhul tavapäraseid HDMI-väljundeid ning saavutada teravamad, puhtamad ja detailsemad pildid. Samuti on lihtne efektset 3D-sisu, kasutades süsteemi DLP-Link. Suuremaks mugavuseks võimaldab MHL-ühilduvus teil projektori HDMI-pordi kaudu projitseerida mis tahes MHL-ühilduvast tahvelarvutist või nutitelefonist. Ühendamine, juhtimine ja hooldus IT-võrgu kaudu on lihtne RJ-45 võrgupordi abil, vähendades teie IT-meeskonna tööd.

Kerge ja kaasaskantav
Mudel LV-X320 kaalub vaid 2,5 kg ning tänu selle kergele ja kompaktsele suurusele on seda lihtne koosolekutele, loengutesse, seminaridele või esitlustele kaasa võtta. Lihtsamaks transportimiseks liikvel olles valige valikuline pehme kaitsevutlar. Sihtkohta jõudes oma projektori ühendamine on samuti lihtne: selle kõik pordid ja konnektorid on mugavalt rühmitatud ja ligipääs nendele ülilihtne. Muutke oma esitlused efektsemaks ja täiustage publiku kogemust, ühendades mis tahes heliallika sisseehitatud kvaliteetse kõlariga; või ühendades projektori võimendi või PA-süsteemiga, kasutades helikaablit.

Vähendage kulusid, mitte kvaliteeti
Valige mudel LV-X320 ja teie omamiskulud on muljetavaldavalt madalad. Lambi tööiga on ökorežiimis kuni 6000 tundi ning Canoni pikk 3-aastane lambi garantii* pakub garantiiperioodi jooksul kuni kolme asenduslampi, kui lamp tavakasutamise korral katki läheb – vähendades tõhusalt potentsiaalseid märkimisväärseid kulusid. Energiatarve on töötades vaid 350 W (ökorežiimis 240 W), vähendades teie lisakulusid ja aidates hoida oma organisatsiooni jätkusuutlikuna. Hoolduskulud on täielikult minimaalsed tänu filtrivabale disainile ja lihtsale lambi vahetamise võimalusele projektori ülemise paneeli kaudu. Ja selleks et teie publikut tagataustamüra ei segaks, töötab mudeli LV-X320 ventilaator ökorežiimis vaid 29 dB juures.