NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-X4

Canoni LV-X4 multimeediaprojektori pilt on tänu 1500 ANSI luumenilisele valgusjõule erk, selge ning säästab esitluse jälgijate silmi. Canoni optikal ja tehnoloogilisel kompetentsil põhinev LV-X4 teeb tänu soodsale hinnale elava ja terava XGA-lahutusvõimega ja 350:1 kontrastsussuhtega pildi ka haridusasutustele kättesaadavaks.

1,6x zoomobjektiiv võimaldab projektori tänu laiale projitseerimisnurgale ekraani lähedale asetada. LV-X4 pakub ka pildikvaliteeti parandavaid ja paindlikkust lisavaid funktsioone. Nende hulgas on näiteks automaatne pildikorrigeerimine vastavalt ruumi valgustatusele ja kaheksa kuvamisrežiimi, sealhulgas spetsiaalselt klassiruumide jaoks mõeldud tahvlirežiim. Järjestiklaotus annab pildile sujuvama liikumise ja teravama teksti. Vertikaalne trapetskorrektsioon aitab korrigeerida moonutusi, mis tekivad kui projektor on ekraani suhtes nurga all.

Paindlikud määrangud, kvaliteetsed esitlused
Kaheksa kuvamismäärangut tagavad alati optimaalse pildikvaliteedi – nii arvuti- kui videopildi kuvamiseks on neli režiimi. Arvutipildi puhul saab valida tava-, kõrge kontrastsusega (parim fotode ja graafikute kuvamiseks), tahvli- või kasutajarežiimi; video näitamiseks on tava-, kino (pimedas ruumis filmide vaatamiseks), tahvli- ja kasutajarežiim. Kasutajarežiimid võimaldavad kujundada optimaalseima pildi konkreetse ruumi jaoks, muutes käsitsi värvigammat, heledust jm.

Automaatne pildikorrigeerimine muutlikes valgustingimustes
Hämarates ja pimedates ruumides võib projektori pilt näida mustadel aladel hallina, kui lamp on liiga hele. Automaatne pildikorrigeerimine kompenseerib seda efekti pidevalt, mõõtes ruumi valgustatust ning reguleerides vastavalt lambi võimsust. See annab ühtlase heleduse isegi pidevalt muutuvate valgustingimuste korral ning kasutajal ei ole vaja käsitsi sekkuda.

Ühtlased, selged jooned tänu järjestiklaotusele
Tavalistes projektorites on sageli probleemiks pildi värelemine, mida põhjustab ülerealaotus-tüüpi projitseerimisviis. Selle viisi puhul liidetakse ühe kaadri saamiseks kaks kujutist. LV-X4 kasutab aga järjestiklaotust, mis joonistab kaadri terviklikult algusest lõpuni. Nii väheneb värelemine tunduvalt ning liikumine on sujuvam; diagonaalsed jooned, pealkirjad ja subtiitrid selgemad ja kvaliteetsemad.

Paindlikkus projektorile koha leidmisel
LV-X4 on kaasaskantav, kompaktne ja kerge (2,8 kg) ning projektori 1,6x zoomobjektiiv annab suure paindlikkuse seadme asukoha valimisel. Lainurk-asend sobib suurepäraselt näiteks väikeste ruumide jaoks ning võimaldab projektori ekraanile väga lähedale asetada – 254 mm diagonaaliga pilt on võimalik saada kõigest 2,5 m kauguselt. Vertikaalne trapetskorrektsioon aitab parandada projektori ja ekraani vahelisest nurgast tulenevat moonutust, mis on oluline näiteks projektori lakke kinnitamisel.

Vaikne ja mugav
Vaikne režiim vähendab projektori töömüra 39 dB-lt 35 dB-ni – see ei häiri isegi vaikses ruumis. Ventilaatori lineaarse juhtimise süsteem on meeldiva vaikuse tagamisel samuti väga oluline, sest projektor reguleerib ventilaatori pöördeid vastavalt temperatuurile ja tagab, et müra oleks alati võimalikult minimaalne.

Lai ühilduvus
Tänu analoog-sisendile/väljundile võimaldab LV-X4 projitseerida kvaliteetset pilti erinevatest seadmetest, näiteks videomakid, DVD-mängijad, digikaamerad jm. Projektori saab ühendada ka välise monitoriga. Lisavarustusena on saadaval SCART- ja komponentvideo adapterid.

Personaliseeritav ja kontrollitav
LV-X4 võimaldab sisselülitamisel kuvada firma logo. See funktsioon võimendab esitlusi ning aitab samas piirata projektori loata kasutamist. Klahvilukk võimaldab projektori või kaugjuhtimispuldi nupud deaktiveerida, andes nii esitlejale täieliku kontrolli. Kaugjuhtimispuldil on mitmeid uusi funktsioone, näiteks hiire parem-klahvi klõpsamine ja punkt-valgus.