NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-X6

LV-X6 terav XGA lahutusvõime ja suure valgustugevusega projektsioon ei väsita vaataja silmi. Vaikne ja märkamatu projektor on ideaalne abiline näiteks klassiruumis. Tänu automaatsele pildikorrektsioonile on LV-X6 ülesseadmine lihtne ja mugav.

• XGA lahutusvõime
• Valgustugevus 1500 ANSI luumenit
• Kontrastsussuhe 500:1
• Vaikses režiimis üratase kõigest 25dBA
• Laia nurgaga 1,6x zoomiga objektiiv
• Automaatne vertikaalne pildikorrektsioon
• Ekraani värvikorrektsioon
• Lühike soojenemis- ja jahtumisaeg
• Kompaktne ja kerge

XGA lahutusvõime
XGA lahutusvõimega (1024 x 768 pikslit) LV-X6 projitseerib selget, detailikadudeta pilti. Kasutades Canoni pakkimistehnoloogiat on võimalik ka UXGA lahutusvõimet (1600 x 1200 pikslit).

Hell silmadele
LV-X6 võimas 1500 ANSI luumenine valgustugevs on sobib ideaalselt klassiruumi valgustusega. LV-X6 valgustugevus on täpselt paras, et projitseeritav pilt oleks selgelt näha, aga samas ei pimesta õpetajat või parajasti ekraani ees seisvaid õpilasi. Kontrastsussuhe 500:1 tagab, et kõik värvitoonid oleksid selgelt eristatavad ja järjestiklaotuse kasutamine hoiab pildi värinavaba.

Segavate teguriteta esitlused
Vaiksele režiimile seatuna on LV-X6 peaaegu kuulmatu - ventilaatori müra tase on vähendatud 31dBA-ni ja seega ei pea enam muretsema, et su esitlusi saadab ühtlane häiriv surin. Ilma segava mürata, võite olla kindel, et õpilaste tähelepanu on suunatud ekraanile.

Optika eelised
Canoni 1,6x zoomiga lainurk-objektiiv suudab 100" diameetriga pilti projitseerida kõigest 2,9m kaugusel ja seega sobib projektor ideaalselt ka väikestesse ruumidesse.

Vertikaalne pildikorrektsioon
Automaatne vertikaalne pildikorrektsioon võimaldab kiiret ülesseadmist ka siis, kui projitseerida on vaja näiteks põrandalt ning projektor ei paikne põrandaga paralleelselt. LV-X6 teeb automaatselt kindlaks kallutuse nurga ja kompenseerib selle kuni ±30º ulatuses.

Autentsed värvid olenemata ekraanist
Ekraani värvikorrektsiooni abil saab optimiseerida LV-X6 ükskõik mis ekraaniga kasutamiseks. Värvid näevad säravad ja autentsed välja ka siis, kui projitseeritakse näiteks tahvlile.

Kiire ülesseadmine
LV-X6 8 sekundine soojendusaeg võimaldab esitlusega pea koheselt peale projektori sisselülitamist alustada. Projektori jahtumisaeg on vähendatud 30-sekundile ja seega ei pea sa asjade kokkupakkimisel projektori järel ootama.

Kerge
Kompaktne LV-X6 kaalub kõigest 2,9kg ja on seega väga portatiivne ning lihtsast teisaldatav ühest klassiruumist teise.

Suurepärane hind
Hinnatundlikule kliendile mõeldud LV-X6 on suurepärase hinna ja võimaluste suhtega projektor. Lisaks sellele kasutab projektor lampi, mille eluiga on kuni 4000 tundi ja hoiab seega ka edasisi kulutusi madalal.