NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LX-MU600Z projektor

Canoni laservalgusallikaga projektor sobib ideaalselt haridus- ja ärirakendusteks. Tänu eredale 6800-luumenilisele väljundile ning täiustatud pildikontrollile on Canon LX-MU600Z valmis kõigeks.

• Ere ja võimas 6800-luumeniline DLP-pilt
• Sobib ideaalselt ettevõtetele ja haridusasutustele: võimsad pildikohandamisvahendid, 24/7 kasutatavus ja püstpaigutus
• Kulukaid asenduslampe pole enam vaja: 20 000 h tööeaga laserdioodtehnoloogia
• Loomulik WUXGA (1920 x 1200) eraldusvõime ja 16:10 kuvasuhe motoriseeritud suumi, teravustamise ja pildinihkega
• Erksad värvid ja sügavad mustad toonid tänu 10 500:1 dünaamilisele kontrastisuhtele (loomulik 1050:1)
• Sobib ideaalselt väga erinevateks rakendusteks alates klassiruumidest ja nõupidamissaalidest kuni jaemüügipindade ning muuseumideni välja
• Täielik 360° projektsioonikaardistuse tugi, kaardumine projitseerimiseks kõverpindadele ja 4-punktiline perspektiivi- ning geomeetriakorrektsiooni kontroll
• Projitseerige 500-tolline pilt üle 90 m ülipika suumiga objektiivi abil
• Valige 7 vahetatava objektiivi hulgast, mis tagavad ülima mitmekülgsuse*
• Lai valik erinevaid sisendivõimalusi, sh kõrglahutusega 3G-SDI
• Kolmeaastane järgmise päeva asendustoote laenuteenus**


Kindlalt ere valgusallikas
Canoni esimene pooljuht-valgusallikaga projektor LX-MU600Z annab üliereda 6800-luumenilise pildi kuni 1920 x 1200 WUXGA eraldusvõimega. Canoni laserdiood- ja luminofoorvalgusallika tehnoloogia peab traditsioonilistest lampprojektoritest kauem vastu, tagades 20 000 h kasutustundi ehk tööea 7 aastat kasutamisel 8 h iga päev. Tänu vedelikjahutusega pooljuht-valgusallikale töötab Canon LX-MU600Z päev läbi, iga päev, samas on käituskulud vaid üks kümnendik traditsiooniliste elavhõbedalambiga projektorite omadest.

Erakordne juhitavus loovrakendustele
Juhitavus, paindlikkus ja võimsus teie kasutuses, toetades 360° projektsioonikaardistust ja pildi kaardumist projitseerimiseks kõverpindadele, lisaks täiustatud geomeetriakorrektsiooni kontrolli, 4-punktilist perspektiivikorrektsiooni, kärpimiseta pildi pööramist 25° ja 50% mehaanilist pildinihet. Canoni ainulaadsed servade kõrvutamise vahendid võimaldavad mitme projektori külgnevate piltide kiiret ning hõlpsat liitmist ja projektorit on võimalik paigaldada ka vertikaalselt (nõutav on kinnitusalus).

7 vahetatavat objektiivi
Kasutage ära peaaegu igaks kasutusjuhtumiks mõeldud 7 vahetatavat bajonettobjektiivi*, alates lühikese vahemaa ülilainurksuumist (0,62–10,4 m) kuni ülipika suumini (kuni 91 m), kõik ekraanisuurustega vahemikus 40–500 tolli. Objektiivide vahetamine on turvaline ja lihtne: LX-MU600Z pardatarkvaral on 8 eelseadistatud objektiiviseadete mälupesa, samas kui objektiivi turvalisusfunktsioon lülitab valgusallika objektiivi eemaldamise korral välja.

Hingematvalt ilusad pildid
Liites ühekiibise DLP-tehnoloogia võimsa laservalgusallikaga, kasutab Canon LX-MU600Z 4-segmendist, 3-värvilist ketast suurepärase pildi saavutamiseks ja „vikerkaareefekti“ oluliseks vähendamiseks, samas kui dünaamiline kontrast annab sügavamad mustad toonid. Lai 91,9% sRGB-värvipalett tagab kirka värvipaleti ja eredusseaded on muudetavad 1% sammudega vahemikus 35–100% täpseks kohandamiseks ümbrusvalgustusoludega ning ereduse sobitamiseks servade kõrvutamisel.

Täiustatud ühilduvus ja haldus
Canon LX-MU600Z on valmis hulga erinevate andmekandjate kuvamiseks otseväljundi HDMI 1,4a, 15-pinise D-subi, DVI-D, 5BNC-komponendi ja kõrgete näitajatega 3 Gb/s videostandardi 3G-SDI ning HDBaseT abil, võimaldades videot üle Etherneti, mis on ideaalne erksa, stabiilse projektsioonikaardistuse seisukohast. LX-MU600Z pakub ka 15-pinist D-sub ja 3G-SDI väljundiporte, samas kui juhtsüsteeme täiustavad RS-232C jadaport, HDBaseT, LAN-i ja võrgust juhtimise funktsioonid.

Kolmeaastane järgmise päeva garantii
Tänu pika tööeaga valgusallikale ja vahetatavate filtrite puudumisele on LX-MU600Z hõlpsalt hooldatav. Canoni kolmeaastane täiustatud garantii laenuteenus pakub järgmisel päeval** laenuks projektori samal ajal, kui teie originaalseade on hoolduses, nii et rikkeaeg jääks minimaalseks.