NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LX-MU700 projektor

Mudel LX-MU700 on täiuslik loengusaalidesse, näitustele, väljapanekusaalidesse, muuseumitesse ja fotostuudiotesse, kus on vaja pikaajaliselt ja töökindlalt projitseerida.See 7500-luumenilise heleduse ja 7 vahetatava objektiiviga kahe lambiga WUXGA installatsiooniprojektor pakub võitmatut segu paindlikkusest, töökindlusest ning heledatest ja detailsetest piltidest.

• Suure heledusega kahe DLP™ lambiga installatsiooniprojektor
• Loomulik WUXGA (1920 x 1200) eraldusvõime 16:10 kuvasuhtega
• 7500-luumenit
• 2100 : 1 kontrastisuhe
• Lihtne heleduse ja kontrasti optimeerimine tänu kahele 6-värvilisele kettale
• Säilitab geomeetrilised pildid horisontaalse ja vertikaalse perspektiivikorrektsiooniga (+/-40°)
• Erakordselt mitmekülgne tänu seitsmele vahetatavale objektiivile
• Kohaneb kiiresti erinevate töökoormustega tänu motoriseeritud objektiivinihkele ja objektiivi mälule
• Ühildub mitmete allikate sisenditega, sh HDBaseT koos LAN-käsuga
• Lihtne ja soodne hooldada tänu kuni 6000-tunnisele lambi tööeale


Heledus ja usaldusväärsus
Heledate, selgete ja suurte piltide projitseerimiseks mitmetes keskkondades valige projektor LX-MU700. Selle kaks lampi saavutavad suurepärase 7500-luumenilise heleduse isegi suurtes valgusrikastes saalides või ruumides ning samuti pakuvad täiendavat töökindlust. Teie esitlus, loeng või demonstratsioon ei jää pooleli ka siis, kui üks lamp katki läheb, seega ei pea teie publik kunagi pettuma.

Teravad ja mõjuvad pildid
Loomulik WUXGA (1920 x 1200) eraldusvõime tagab teravamad pildid ja sujuvama graafika. Erinevalt LCD-projektoritest saavutate tänu mudeli LX-MU700 DLP-paneelile iga kord suurepärased pildid terve seadme tööea jooksul – teie projektsioonide kvaliteet ei vähene ajaga. 2100:1 kontrastisuhe saavutab puhtad värvid ja sügavad mustad toonid – täiustades teie publiku kogemust. Iga ülesande ja keskkonna puhul parimate tulemuste tagamiseks lasevad kaks 6-värvilist ketast teil oma piltide heledust või kontrasti hõlpsasti optimeerida.

Paindlikud objektiivide valikud
Valikus on 7 kvaliteetset vahetatavat Canoni objektiivi, alates fikseeritud lühikesest kuni ülilaia suumini, et enda projitseerimiskaugusele ja -keskkonnale vastavat objektiivi oleks lihtne leida. Olenemata sellest, kas kasutate ühte või mitut objektiivi, on kindlasti kasulik objektiivi mälu funktsioon, mis taastab kiirelt teie eelistatud nihke, fookuse ja suumi seaded. See säästab teie väärtuslikku aega, kui projektorit kasutatakse ühes ruumis erinevalt, näiteks loengusaalis, kus publiku suurus varieerub.

Mitmekülgsed ühendamisvalikud
Mudel LX-MU700 aitab teil täiuslikult ära kasutada tänapäevaseid uuenduslikke ja kvaliteetseid digitaalseid allikaid. HDBaseT port võimaldab teil edastada HD-videot, heli ja juhtsignaale vaid ühe LAN-kaabli kaudu kuni 100 m distantsilt – muutes teie paigaldamisvalikud veelgi paindlikumaks. Täiendavad HDMI-, DVI- ja Display pordid ning viis BNC-konnektorit pakuvad ühilduvust laia valiku digitaalvideo- ja arvutipõhiste allikatega.

Saavutage hõlpsasti suurepärased tulemused
Ühendage oma projektor vooluvõrguga ja ekraani käivitamise väljundi funktsioon langetab automaatselt ekraani ja paigutab selle vastavalt projitseeritavale kuvale, aidates säilitada optimaalset pildikvaliteeti. Lihtsat seadistamist ja kasutamist on veel enam täiustatud vertikaalse perspektiivikorrektsiooniga +/-40°, tagades täpse piltide geomeetria peaaegu kõikide nurkade alt.

Lihtne ja taskukohane hooldamine ja omamine
Mudel LX-MU700 on disainitud nii, et seda oleks lihtne omada: selle lampe ja filtreid on hõlbus vahetada, eemaldamata projektorit selle paigaldamiskohast – seisakud on seega täiesti minimaalsed. Tänu kuni 6000-tunnisele lambi tööeale ja müratasemele 35 dBA ökorežiimis (üks lamp) on mudelit LX-MU700 eriti ökonoomne omada.