NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LX-MW500 projektor

Poolinstallatsiooniprojektor, mis on täiuslik jaekaubanduses, näituseruumides, koosolekuruumides ja haridusasutustes. 5000 luumeni, 3750:1 kontrastisuhte ja HDBaseT pordiga on see WXGA poolinstallatsiooniprojektor täiuslik kasutajatele, kes soovivad saavutada heledaid ja kvaliteetseid pilte taskukohase ja mitmekülgse seadmega.

• Loomulik WXGA (1280 x 800 pikslit) eraldusvõime 16:10 kuvasuhtega
• 5000-luumenit
• 3750 : 1 kontrastisuhe
• 1,6x manuaalne suumobjektiiv asub keskel, et paigaldamine oleks lihtsam
• DLP™ tehnoloogia saavutab suure kontrasti ja tugevad värvid
• 2 HDMI-porti (MHL-iga ühilduv), HDBaseT ja RJ-45 võrgupordid tagavad maksimaalse paindlikkuse
• Vertikaalne ja horisontaalne perspektiivikorrektsioon (+/-30°) väldib moonutusi
• 4-nurgaline perspektiivikorrektsioon (+/- 30°) säilitab hõlpsasti pildi geomeetria
• 6-teljeline värvide reguleerimine aitab saavutada suurepärased tulemused mitmete erinevate piltide puhul
• Sisseehitatud 10 W kõlar ja helikaabel ning vaikne kasutamine vaid 29 dB juures
• Kuni 2500-tunnine lambi tööiga ja laiendatud 3-aastane lambi garantii


Elavad ja täpsed pildid
Mudeli LX-MW500 loomulik WXGA (1280 x 800) eraldusvõime tagab teravamad pildid, sujuvama graafika ja lihtsasti loetavama teksti. WXGA eraldusvõime on täiuslik nii arvuti- kui ka videoallikate jaoks ja see sobib suurepäraselt tänapäevaste laiekraaniga sülearvutitega. DLP-paneel maksimeerib heleduse ja peened detailid, minimeerides samal ajal moonutusi, nagu ruudustikuefekt, mis tekib sageli traditsioonilisi LCD-projektoreid kasutades.

Heledad värvid, tõetruud detailid
Mudel LX-MW500 pakub nii kompaktse projektori puhul ebatavaliselt suurt 5000-luumenilist heledust, saavutades märgatavalt heledamad pildid keskmise suurusega keskkondades nagu loengusaalid, koosolekuruumid ja nõupidamissaalid. 3750:1 kontrastisuhe saavutab puhtad värvid ja sügavamad mustad toonid, et vaatamiskogemus oleks suurepärane. Ja meie värvide täpsust on veelgi täiustatud Brilliant Colour™ algoritmiga – mis tagab teie algmaterjali tõetruu esitamise.

Paindlikud ühendamisvalikud
Mudelil LX-MW500 on 2 HDMI-porti, HDBaseT ja RJ-45 võrgupordid, mistõttu ühildub see mitmete erinevate digitaalsete video-, arvuti- ja mobiiliallikatega. Kasutage HDBaseT porti, et edastada HD-videoid, heli ja juhtsignaale vaid ühe LAN-kaabli kaudu kuni 100 m distantsilt – see muudab teie süsteemi konfigureerimis- ning paigaldamisvalikud mugavamaks ja paindlikumaks. Üks projektori kahest HDMI-sisendist ühildub MHL-iga, võimaldades luua ühenduse mis tahes MHL-valmidusega tahvelarvuti või nutitelefoniga, kasutades kaubanduses saadaolevaid MHL-kaableid.

Saavutage hõlpsasti suurepärased tulemused
Keskel asuva 1,6x manuaalse suumobjektiiviga mudelit LX-MW500 on eriti lihtne valmis seada tänu 4-nurgalisele perspektiivikorrektsioonile. Lisaks standardsele vertikaalsele ja horisontaalsele reguleerimisele (+/-30%) saate nurki eraldi reguleerida, mis tähendab, et saavutate hõlpsasti täiuslikud geomeetriliselt täpsed pildid – isegi kui projektorit kasutatakse tõstetud nurgaga või oma teljest väljaspool. 6-teljeline värvide reguleerimine, 5 pildirežiimi ja 2 kasutaja määratavat režiimi aitavad tagada, et teie publik näeb projitseeritud materjali just nii, nagu see algselt mõeldud oli.

Kompaktne disain ning lihtne ja taskukohane omamine
Mudelil LX-MW500 on tasuta 3-aastane lambi garantii, mille raames pakutakse teile kuni 3 asenduslampi, kui lamp katki läheb¹. Projektori rikke korral suurema meelerahu tagamiseks pakume laiendatud garantii laenuteenust, mis tähendab, et saate järgmisel päeval laenuks asendustoote, kui teie projektor on paranduses. Mudeli LX-MW500 lampe on lihtne vahetada, eemaldamata projektorit selle paigaldamiskohast. Lambi tööiga on kuni 2500 tundi. 10 W kõlar koos heliväljundiga tähendab, et mudel LX-MW500 täidab nii teie helivajadused kui ka visuaalsed vajadused.