NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon XEED SX50

Canon XEED SX50 – see on SXGA+ lahutusvõimega erakordselt kompaktne ja soodsa hinnaklassiga multimeediaprojektor. Valgusjõud 2500 luumenit, kontrastsussuhe 1000:1 ja kvaliteetne 1,7x zoomobjektiiv võimaldavad XEED SX50 projektoriga saavutada väga kõrge pildikvaliteedi. SXGA+ lahutusvõime (1400 x 1050 pikslit) annab detailsete jooniste või kvaliteetse video kuvamisel kompromissitud tulemused.

Kristall-selge lahutusvõime
Kolm LCOS (Liquid Crystal on Silicon) paneeli aitavad XEED SX50 projektoril saavutada nõelterava SXGA+ pildikvaliteedi. Tavalistes LCD-paneelides jäetakse pikselite vahele väike ruum, mille tulemusel näeb kuvatud pilt välja nagu ta oleks kaetud peenikese võrguga. LCOS-paneelide pikslid asuvad aga praktiliselt üksteise kõrval ning tänu sellele on kõik kuvatavad jooned ja pildid selged, sujuvate tooniüleminekutega ning erakordselt ühtlaste halltoonidega.

Unikaalne tehnoloogia
Traditsiooniliselt on LCOS-projektorid olnud suured ja kallid. Sellest probleemist ülesaamiseks töötas Canon välja unikaalse optilise valgustussüsteemi AISYS, mis võimaldab LCOS tehnoloogia märksa väiksemasse korpusesse paigutada. Tänu valguse optimeerimisele aitab AISYS saavutada kompromissitu valgusjõu ja kontrastsuse oluliselt väiksemate mõõtmete juures.

Kompaktne XEED SX50 kaalub kõigest 3,9 kg. Projektori 1000:1 kontrastsussuhe lisab piltidele sügavust ning valgusjõud 2500 luumenit teeb kujutise selgeks ja kergesti nähtavaks ka tugevalt valgustatud ruumides. AISYS ei vähenda mitte ainult XEED SX50 suurust, vaid võimaldab tänu Canoni ja LCOS-tehnoloogiate ühendamisele üle saada ka teistest LCOS-projektorite probleemidest. Tänu nendele täiustustele suudab Canon pakkuda väiksemat, efektiivsemate komponentidega ja kvaliteetsema pildiga projektorit soodsas hinnaklassis.

Kvaliteetne optika
60 aastane kogemus optika valdkonnas on andnud Canonile suure kogemustepagasi. Lisaks AISYS süsteemile annab sellest tunnistust ka uue 1,7x projektsioonobjektiivi väljatöötamine. Uus objektiiv annab võimsa, moonutusteta suurenduse ning kaks asfäärilist elementi tagavad terava ja kontrastse pildi ka kaadri äärtes. Objektiivi läätsed on kaetud spetsiaalse vääristuskihiga, et vältida peegeldusi mis võivad pildi heledust vähendada.

Optimaalne nurk
Võimas 1,7x zoomobjektiiv aitab projektori kaugust ekraanist paindlikult valida ning võimaldab saada suure pildi ka kitsastes tingimustes. Trapetskorrektsiooni abil saab parandada nii horisontaalseid kui vertikaalseid moonutusi +/- 20 kraadi ulatuses. Mugav vedruga jalg võimaldab projektori eesosa kuni 10 kraadi tõsta.

Täpsed värvid
Tänu professionaalselt koostatud optilisele süsteemile eraldatakse värvid täpselt ja efektiivselt enne LCOS-paneelini jõudmist ja kombineeritakse pärast sama täpselt. Tulemuseks on selged, tõetruud värvid ning kontrastne, erakordse värvitasakaaluga pilt.

sRGB režiim kindlustab täpse värviesituse teiste sRGB-toega süsteemidega. Kuueteljeline värvireguleerimisfunktsioon võimaldab saavutada optimaalse värvitasakaalu, võimaldades juhtida eraldi iga RGB- ning CMY-kanalit. See on väga oluline disaineritele ja kunstnikele, kes vajavad väga täpset värviesitust.

Režiimid ja video
Lihtsalt valitavad režiimid kindlustavad optimaalse pildi erinevat tüüpi esitluste korral. Valikute hulgas on standardne, dünaamiline, sRGB ja kinorežiim. XEED SX50 on suurepärane projektor ka filmide näitamiseks – projektori LCOS-paneelid töötavad kahekordse kiirusega ja annavad värelusteta, kõrge kvaliteediga videopildi.

Järjestiklaotus annab elava ja nauditava pildi – sujuvam liikumine, selged jooned ja nõelteravad subtiitrid. SXGA+ lahutusvõime toetab kõrge lahutusega videoesitust ja tänu sellele on XEED SX50 võimeline näitama 720p või kergelt pakitud 1080p videoformaati.

Ühilduvus ja lisavarustus
XEED SX50 lai ühilduvus tagab kvaliteetse projitseerimise võimaluse nii arvutitest, videomakkidest, DVD-mängijatest kui ka teistest multimeediaseadmetest. HD-kvaliteediga pilti saab kuvada nii läbi DVI- kui komponentvideo-liidese. RGB analoogväljund võimaldab projektoriga ühendada lisamonitori.

Komplektis on ka kaugjuhtimispult, kaabel arvutiga ühendamiseks (DVI-Dsub 15), komponent-video kaabel (D-sub 15-RCA*3) ja USB-kaabel. Lisavarustusena on projektorile võimalik hankida laekinnitus.