NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon XEED SX60

XEED SX60 toob kasutajateni eredad, kristallselged suure kontrastiga esitlused. SXGA+ lahutuse, peaaegu kuulmatu müraga ja "Kodukino" režiimiga sobib see projektor suurepäraselt nii esitluste tegemiseks konverentsisaalides kui lemmikfilmide nautimiseks kodus. Esitluste maksimaalne mõju madalaima müratasemega - XEED SX60!

• LCOS tehnoloogia ja SXGA+ lahutusvõime
• Võimas 2500-luumenine valgustugevus ja AISYS optiline süsteem
• 1500:1 kontrastsussuhe "Kodukino" režiimis, 1000:1 kontrastsussuhe teistes režiimides
• Akustilise müra tase vaikses režiimis 27dBA
• 1,7x optiline zoom
• Automaatne ülesseadmine
• HD ühilduvus (720p / 1080i)
• HDCP-ühilduv DVI port

Kõrge lahutusega esitlused
XEED SX60 kasutab LCOS paneele, millel ei ole pikslite vahel nähtavaid tühimikke, mis muidu pildikvaliteeti alla viisid. Oma võimsa SXGA+ lahutusvõimega (1400 x 1050 pikslit) projitseerib ta täpset, eriti teravat pilti - kristallselge on nii tekst kui ka graafika.

Suur valgustugevus
XEED SX60 2500-luumenine valgustugevus tagab selle, et projitseeritud kujutis oleks särav ja selge ka väga suurtes saalides ja ruumides, mis hästi valgustatud. Canoni poolt arendatud uus AISYS optiline süsteem optimiseerib projektori lambi valguse teed võttes ka väiksest lambist maksimumi.

Tõeline kino sinu elutoas
Spetsiaalne "Kodukino" režiim optimiseerib projektori seaded filmide vaatamiseks su elutoas. Et filmielamused eriti meeldejäävad oleks on "Kodukino" režiimil kontrastussuhe 1500:1. LCOS paneelide kahekordne kaadrilaotussagedus tagab selle, et filmielamust ei segaks häiriv pildi vilkumine.

Rabav kontrast
Uus AISYS optilise süsteemi kasutamine eemaldab maksimaalse kontrastussuhte piirid, mis muidu LCOS tehnoloogiaga projektoritel olid. AISYS tagab ülikõrge 1000:1 kontrastsussuhte, et saavutada rikkad, sügavad värvid. Kogu projitseeritav pilt näeb välja suurepärane ja ülimalt detailne. "Kodukino" režiimile seatune on projektor võimeline isegi 1500:1 kontrastsussuhteks.

Vaiksem kui sositamine
Vaiksel režiimil on SX60 pea kuulmatu - müratase kõigest 27dBA. Ventilaatori müra on viidud sosinast vaiksemale tasemele ja seega ei pea sa muretsema, et su esitlusi või filmielamusi segaks häiriv ühtlane surin.

Optika eelised
Tänu Canoni 1,7x zoomiga lainurk-objektiivile lähemalt projitseerida palju suuremat pilti. Objektiiv on varustatud mootoriga, seega saab seda juhtida ka kaugjuhtimispuldilt. XEED SX60 ojektiiv on kaetud spetsiaalse kattega, mis hoiab ära pildimoonutused.

Automaatne ja lihtne
Xeed SX60 ülesseadmine on ülimalt mugav ja ei vaja mingeid pingutusi. Autofookusega projektor mõõdab ise kauguse ekraanist ja seab pildi fookusesse. Automaatne värvikorrektsioon optimiseerib värviskaala vastavalt kasutatavale ekraanile. Projektor korrigeerib ka ise pildi trapetsmoonutused ning teeb kindlaks millist sisendit parajasti kasutatakse.

Lai ühenduvus
SXGA+ lauhutusvõime kindlustab ka Kõrglahutus allikatest (HD 720p/1080i) tõetruu pildi. DVI port kindlustab parima pildikvaliteedi digitaalsetest allikatest. XEED SX60 toetab ka HDCP standardit ja võimaldab seega ka krüpteeritud digitaalse meedia kõrgekvaliteedilist ettemängimist.


Vaata videoklippi LCOS paneeli eelistest:

720P HD lahutusega video (79MB)

PAL SD lahutusega video (14MB)