NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon XEED SX80

Canoni LCOS tehnoloogiat kasutav SXGA+ lahutusvõimega XEED SX80 on suurepärane projektor arvutivabadeks esitlusteks. Projektor suudab kuvada esitlusi otse USB-mälupulkadelt või PictBridge ühilduvatest kaameratest. Oma suure valgusjõuga 3000 ANSI luumenit, on ta sobiv ka väga päikeserikastes ruumides kasutamiseks.

• Canoni LCOS tehnoloogia ning SXGA+ lahutusvõime
• Valgusjõud 3000 luumenit ning Canoni AISYS optiline süsteem
• Kontrastsussuhe 900:1
• 1,5x suumiga objektiiv koos 10:0 läätsenihkega
• Täisautomaatne seadistamine
• DVI port ja HDMI konnektor
Esitluste kuvamine ilma arvutita
• RJ-45 võrguport
• Stiilne välimus

SXGA+ lahutusvõime
SXGA+ lahutusvõimega SX80 projitseerib nii liikumatut kui ka liikuvat pilti suure kontrastsuse ning teravusega. Profiseeria kvaliteet teeb projektori sobivaks ka erirakendusteks. Ainult Canoni LCOS tehnoloogiaga XEED projektorid suudavad kuvada pilti, mis on vaba teisi tehnoloogiaid painavast ruudustikuefektist ja vikerkaareefektist.

Suur valgusjõud
XEED SX80 sisaldab Canoni AISYS optilist süsteemi, mis võimaldab kuvada teravat, selget kujutist 3000-luumenise valgusjõu juures. AISYS maksimeerib valguse teekonna efektiivsust, et saada projektori lambist maksimum.

Kontrastsussuhe 900:1
Canon AISYS süsteem võimaldab ka suurt kontrastsussuhet 900:1. See tagab eriti täpse värvide reprodutseerimise, sujuvad gradatsiooni, sügava musta ning erksad värvid.

Uus optika mugavamaks paigutamiseks
XEED SX80 sisaldab uut Canoni motoriseeritud 1,5x suumiga objektiivi. Objektiiv on spetsiaalse ehitusega, et hoida ära moonutused. 10:0 objektiivi nihe teeb võimalikuks projektori paigutamise ka kõige keerulisematesse tingimustesse.

HD valmidus
Perfektseks pildiks kõrglahutusallikatest on XEED SX80 varustatud nii DVI-terminali kui ka HDMI konnektoriga. Toetatud on ka HDCP krüpteerimine ning seega on võimalik taasesitada ka kommertsvideosid. Projektor võimaldab mugavalt kuvada nii 720p kui ka 1080i HD-videopilti.

Arvutivabad esitlused
XEED SX80 sisaldab USB-porti ning toetab PictBridge tehnoloogiat, mis võimaldab projitseerida fotosid otse USB-mälupulkadelt või enamikust digikaameratest. See sobib juhtudeks, kui arvuti kaasaskandmine pole praktiline.

Sisseehitatud võrguliides
Sisseehitatud RJ-45 port võimaldab XEED SX80 ühendada otse kohtvõrku, kust saab projektorit juhtida ning monitoorida. See teeb WUX10 ideaalseks lüliks professionaalsetes AV-juhtsüsteemides.

Vaikne töötamine
Vaikses režiimis on projektori müratase kõigest 31dBA, et publik saaks keskenduda täielikult esitlustele. Vaikne režiim pikendab ka lambi eluiga 3000 tunnini.

Täisautomaatne seadistamine
Ühe nupuvajutusega seadistab XEED SX80 automaatselt neli võtmesätet: fookustab kujutise, kompenseerib projektori kallutuse, valib sisendi ning korrigeerib ekraani värvid. Seadistus toimub sekundite jooksul ning võimaldab sul keskenduda tehnika asemel oma esitlusele.

Stiilne välimus
Sale ja kompaktne XEED SX80 sobib igasse kontorisse või koosolekuruumi. Canoni spetsiaalne laekinnitus võimaldab vahetada lampi ilma projektorit laest eemaldamata.