NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed SX6000

Multimeediaprojektor Canon XEED SX6000 on valgustugevusega 6000 luumenit, võimsa SXGA+ lahutusega, HDMI ja DVI sisendiga, ühendatud LCOS ja AISYS tehnoloogia ning nelja erineva objektiiviga. Tänu suurele valgusjõule, heale pildikvaliteedile ning väikesele voolutarbimisle on see projektor ideaalne igapäevakasutuseks äriettevõtetesse ja haridusasutustesse.

• Loomulik SXGA+ lahutus
• LCOS-tehnoloogia
• 6000-luumenilise valgusjõuga värvid
• Kontrastisuhe 1000:1
• Motoriseeritud suum, teravustamine ja objektiivinihe
• Neli vahetatavat objektiivi
• Täpne RGB ja gamma reguleerimine
• DVI- ja HDMI™-sisendid
• PJLink™-iga ühilduv võrguport
• 360° paigaldus

Valgusjõuline ja detailne projitseerimine
XEED SX6000 on Canoni kõige valgusjõulisem LCOS tehnoloogiaga püsiprojektor. SXGA+ (1400 x 1050) kõrglahutuse ja 6000 luumeniga on see täiuslik ruumides, kus heledus loeb: näiteks mitme ekraaniga keskkondades, suurtes ruumides ja auditooriumites.

Rabav pildikvaliteet
0,7-tolline LCOS-paneel koos Canoni AISYS optikasüsteemiga tagavad, et teie publik näeb ainult täiuslikke ja sujuvate värviüleminekutega pilte – seda isegi nõudlikes ruumides nagu hotelli konverentsisaalid või auditooriumid.
4:3 suhtega projitseerimine ja suur avavahemik tagavad mahedad pildid, muutes selle mudeli ideaalseks professionaalsetele fotograafidele, kes soovivad oma töödes pehmeid varjundeid esile tuua. Sügavmustad ja erksad värvilised toonid tagab kontrastisuhe 1000:1.

Canoni võrratu objektiivikvaliteet
Püsiprojektorid vajavad väga täpseid objektiive ning XEED SX6000 suudab pakkuda teile nii kvaliteeti kui ka paindlikkust, mida vajate. Canoni läätsetehnoloogiaga tagatakse suurepärane pildi lahutus ja maksimaalne heledus.
½ piksli täpsusega täiustatud paigaldusfunktsioon aitab teil oma pilte parimast küljest näidata – see on väga oluline mitme projektori kasutamisel, näiteks 3D, virnastamise, segasüsteemide ja kuplite puhul.

Valige endale täiuslikud objektiivid
Neli vahetatavat ülitäpset objektiivi, sealhulgas standardne 1,5x suum, lainurk, 1,7x pikk suum ja 1,95x ülipikk suum, võimaldavad teil ka kõige suuremates ruumides oma loomingulisust väljendada.

Timmitud pildid
XEED SX6000 hõlmab mitmeid nutikaid funktsioone, et aidata teil oma pilte tõetruult ja täpselt esitleda. Individuaalne RGB kontrollimine ning 6-parameetriline värvi ja gamma detailide reguleerimine aitavad teil saavutada erakordse värvide sobivuse, mis on väga lähedal professionaalselt kalibreeritud seadmetele.

Paindlik ühendamine ja kasutamine
XEED SX6000 pakub mitmeid ühendamisvalikuid, mis sobivad nii äri-, haridus- kui ka avalikesse ekraanikeskkondadesse. DVI- ja HDMI™-terminalid lasevad teil projitseerida kõrglahutusega digitaalseid pilte ja videoid; samal ajal kui võrk ja RS232C-pordid lubavad lihtsaid ühendusi teie ruumijuhtimissüsteemi ja kohtvõrguga. Toetatud on ka valdkonnapõhine PJLink™, võimaldades IP abil kontrollimist ja jälgimist. Need omadused ja paindlik 360° paigaldus muudavad mudeli XEED SX6000 eriti mitmekülgseks.

Säästke kulutusi, vähendage heiteid
Väiksem võimsustarve kui 0,08 vatti ühe valgusühiku kohta teeb mudelist XEED SX6000 ühe väikseima võimsustarbega mudeli.

Sobib toodetele

Teleobjektiiv RS-IL02LZ