NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed WUX4000

Multimeediaprojektor Canon XEED WUX4000 on valgustugevusega 4000 luumenit, WUXGA-resolutsiooni, täis-HD toe, kolme erineva objektiiviga (objektiivid ostetavad lisavarustusena) ja LCOS-tehnoloogiaga. Kõik see tagab kristallselged pildid ja detailsed kõrglahutusega videod.

• Ainulaadne WUXGA-resolutsioon ja täis-HD-võimekus
• LCOS-tehnoloogia
• 4000 luumenit
• Kontrastisuhe 1000:1
• Motoriseeritud objektiivinihe, suum ja fookus
• 3 vahetavat objektiivi
• Täiustatud RGB ja gamma reguleerimine
• DVI- ja HDMI-sisendid
• PJLinkiga ühilduv võrguport

WUXGA-resolutsioon ja LCOS-tehnoloogia: ainulaadne kombinatsioon
WUXGA-resolutsiooniga (1920 x 1200 pikslit) mudel XEED WUX4000 viib püsiprojektorite kvaliteedistandardi uuele tasemele. See mudel kuvab kristallselgeid pilte ja detailirikkaid kõrglahutusega videoid nii PC kui Macintoshi platvormi kasutavast arvutist. Canoni LCOS-tehnoloogia saab jagu mitmesugustest häirivatest pildiprobleemidest, mis kaasnevad traditsiooniliste projektoritega, ning tagab pilkupüüdvad kujutised, millel ei ole ruudustiku- või vikerkaareefekti.

Erakordselt võimekas
Projektor XEED WUX4000 kasutab Canoni uue põlvkonna AISYS-optikasüsteemi, ning pakub hiilgavat 4000-luumenilist valgustugevust. AISYS optimeerib LCOS-paneelide tööd, mistõttu kujutis on ergas ka valgusrikkas keskkonnas. Suur kontrastisuhe (1000:1) tagab erksad värvid ja sügava musta tooni.

Canoni vahetatavad objektiivid
WUX4000 on esimene XEED-seeria mudel, millele pakutakse kvaliteetseid vahetatavaid objektiive. Enamiku paigalduskohtade jaoks on piisav standardne 1,5x suumobjektiiv. Suuremate ruumide jaoks on aga saadaval ka pika fookusega suumobjektiiv ning tagantprojektsiooni jaoks on ideaalne fikseeritud fookuskaugusega ülilainurkobjektiiv. Kõik objektiivid on Canoni kindla kvaliteediga ning tagavad üksikasjaliku, erksa ja õige pildigeomeetriaga kujutise.

Motoriseeritud objektiivinihe
Projektoril WUX4000 on motoriseeritud vertikaalne ja horisontaalne objektiivinihe, mis teeb seadme paigaldamise äärmiselt mugavaks. Vertikaalset nihet saab reguleerida vahemikus +55% kuni -15% pildi kõrgusest ja horisontaalset nihet +/-10% pildi laiusest.

Ühendamisel paindlik ja mitmekülgne
XEED WUX4000 on loodud kõrglahutusega digiallikate jaoks ja sellel on nii DVI-D- kui ka HDMI-pordid. Seadmes on 5 pesaga VGA-terminal ning kolm minipistikut heliühendusele. Projektorit WUX4000 saab juhtida ning jälgida jada- ja võrguportide abil ning tänu PJLink-ühilduvusele saab selle suurepäraselt audio-videosüsteemidega integreerida.

Lihtne hooldada
Vastupidaval projektoril WUX4000 on mooduldisain, mis lihtsustab seadme hooldamist. Kõrge efektiivsusega lambi kasutusiga on kuni 3000 tundi (vaikses režiimis) ja sellele pääseb ligi projektori tagant. Õhufiltri saab lihtsalt projektori küljelt välja libistada, ilma et seadet oleks vaja liigutada. Ka piiratud elueaga optiliste komponentide vahetamiseks ei ole vaja seadet lahti monteerida - needki on hõlpsalt ligipääsetavad. Hooldus on kiirem ja lihtsam kui eales varem.