NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed WUX400ST projektor

Canon XEED WUX400ST on WUXGA lahutusga, lühikese projitseerimiskaugusega installatsiooniprojektor, millel on suurepärane 75% vertikaalne objektiivinihe. 4000-luumenilise heledusega projitseerib see väga hea pildikvaliteediga pilte ligikaudu ühe kolmandiku võrra lähemalt kui tavalised projektorid.

• Loomulik WUXGA lahutus
• Canoni lühikese projitseerimiskaugusega objektiiv
• 4000 luumenit
• 2000 : 1 kontrast
• Lai vertikaalsete ja horisontaalsete nihete vahemik
• Pilt pildi kõrval ja servade kõrvutamine
• HDMI™- ja DVI-sisendid
• Presentatsioonid ilma arvutita
• Lihtne ligipääs lambile ja filtrile
• Energiasäästlik

Lühikese projitseerimiskaugusega nihutatav objektiiv
Mudel XEED WUX400ST on ainulaadne suure eraldusvõimega ja kompaktne multimeedia installatsiooniprojektor. Sellel lühikese projitseerimiskaugusega Canoni projektsiooniobjektiivil on erakordselt lai vertikaalse ja horisontaalse objektiivinihke vahemik. See uhiuus objektiiv eemaldab peaaegu kõik moonutused (tüüpiliselt 0,1%) ning selle projitseerimissuhe on vaid 0,557 : 1. Seega saab 100-tollist pilti projitseerida vaid 1,2 meetri kauguselt – ligikaudu ühe kolmandiku võrra lähemalt kui tavaliste projektoritega. Lühikesest projitseerimiskaugusest olenemata projitseerib objektiiv pilte diagonaaliga alates 30 tollist kuni 300 tollini. Vertikaalse ja horisontaalse nihkega (sh eriti lai 75% vertikaalne vahemik) saab projektori asetada diskreetselt ekraani üles või alla ning see sobib nii eest- kui ka tagantprojektsiooniks.

Heledad ja sujuvad pildid
Canoni uusim AISYS optikasüsteem on tõhusam kui kunagi varem. Tänu 4000-luumenilisele heledusele ja 2000 : 1 kontrastisuhtele on pildid selged, heledad ja elavad – sama väljapaistvate ja täpsete värvide ning sujuva pildiedastusega, mida võiks oodata XEED-seerialt.

Täiustatud pilditöötlus
LCOSi ekraanitehnoloogia toetab loomulikku WUXGA lahutust (1920 x 1200 pikslit) ja täis-HD-võimalust, saavutades täiuslikult sujuvad pildid. Mudeli XEED WUX400ST uus pildiprotsessori mootor sisaldab lisaks professionaalsele optikale ka paigaldamist lihtsustavaid funktsioone nagu seadmete servade kõrvutamist, kohastamise reguleerimist (et tagada täiuslik RGB paneeli joondus) ja sisseehitatud testimustreid. Pilt pildi kõrval kuva toetab kahte digitaalsisendit, seega on see täiuslik moodsate videokonverentsi rakenduste jaoks. 4-punktilise perspektiivikorrektsiooni funktsioon aitab projitseerida täiusliku geomeetriaga pilte peaaegu igast nurgast ning liikumishägu vähendamine hoiab pildid kiirestiliikuva video esitamisel teravad.

Paigaldamist lihtsustav disain
Uus lameda ülaosaga korpus sisaldab nutikat kinnitusjala valikut ning sobib hästi kaasaegsete mitme projektoriga installatsioonide jaoks. Virnastamine ning üles ja alla projitseerimine on väga lihtsad.

Paindlik ühenduvus
HDMI- ja DVI-terminalid pakuvad digitaalset sisendit ning püsivara on lihtne USB-pordi kaudu uuendada. Samuti võimaldab see projitseerimist otse USB-mälupulgalt. Crestron RoomView® võimaldab kohest ühendatud kaugjuhtimist ja -jälgimist ning funktsioon Network Multi-Projection (NMPJ) võimaldab lihtsat projitseerimist kohtvõrgu kaudu.

Vastupidav ja energiatõhus
Mudeli XEED WUX400ST lamp kestab ECO režiimis kasutades kuni 5000 tundi. Spetsiaalne ECO-nupp käivitab kohe madala võimsustarbega lambi režiimi ning teised energiasäästlikud funktsioonid, et saavutada silmapaistvalt energiatõhus töö.