NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed WUX450ST projektor

See heledalt projitseeriv ja mitmekülgne WUXGA lühikese projitseerimiskaugusega kompaktne installatsiooniprojektor pakub 4500-luumenilist heledust ning HDBaseT sisendit ja 75% vertikaalset objektiivinihet, pakkudes silmapaistvalt suurt paigaldusvõimaluste valikut.

• Selged ja detailsed pildid tänu loomulikule WUXGA (1920 x 1200) eraldusvõimele
• Peaaegu moonutusteta projitseerimine tänu Canoni lühikese projitseerimiskaugusega objektiivile
• 4500-luumenit
• 2000:1 kontrastisuhe
• Paindlik paigaldamine
• HDBaseT, HDMI™ ja DVI sisendid ning Wi-Fi
• Paindlikud pilt-pildi-kõrval projitseerimise ja servade kõrvutamise valikud
• Arvutita esitlemine USB kaudu kuni 9 ühendatud projektorist, kasutades kohtvõrku
• 3-aastane lambi asendamise garantii ja laenuteenus
• Erakordne energiatõhusus


Lühikese projitseerimiskaugusega nihutatav objektiiv
Mudel XEED WUX450ST on märkimisväärselt paindlik ja mitmekülgne suure eraldusvõimega kompaktne multimeedia installatsiooniprojektor. Projektori saab paigutada diskreetselt ekraanist üles- või allapoole tänu selle vertikaalsele ja horisontaalsele nihkele – sh erakordselt suur 75% vertikaalne nihe – ja see sobib hästi nii eest kui ka tagant projitseerimiseks.

Täpne ja paindlik
Lühikesest projitseerimiskaugusest olenemata projitseerib objektiiv pilte diagonaaliga alates 30 tollist kuni 300 tollini. Moonutusi peaaegu ei ole (tavaliselt 0,1%) ja 0,56:1 projitseerimissuhe laseb teil projitseerida 100" pildi vaid 1,2 meetri kauguselt – see on ligikaudu üks kolmandik tavaliste projektorite projitseerimiskaugusest.

Heledad ja sujuvad pildid
Mudel XEED WUX450ST on Canoni AISYS optikasüsteemi viimase versiooniga erakordselt tõhus, pakkudes pidevalt muljetavaldavaid pilte. 4500-luumeniline heledus ja 2000:1 loomulik kontrastisuhe tagavad teie publikule selged, heledad ja erksad pildid, mille värvid on silmapaistvalt täpsed ja pildiedastus sujuv, nagu XEED tootevalikule omane.

Täiustatud töötlus
Suurepäraste ja täiuslikult sujuvate piltide saavutamine erinevates keskkondades on lihtne. Projektori WUXGA eraldusvõime (1920 x 1200 pikslit) ja täis-HD pilt on toetatud tänu professionaalse kvaliteediga LCOS kuva tehnoloogiale. Saadaval on DICOMi sim-variant, mis pakub Blue-base ja Clear-base režiime ja võimaldab valida nii DICOM simi kui ka sRGB-d pilt-pildi kõrval projitseerides.

Loomingulised pildindusvalikud
Mudeli XEED WUX450ST uus pilditöötlusmootor pakub suurepärast valikut kasutajasõbralikke funktsioone, sh riistvara servade kõrvutamine, kohastamise reguleerimine ja sisseehitatud testmustrid. Saate kuvada esitlusi USB kaudu ilma arvutita, kasutades ühte või mitut projektorit – LAN-kaabli abil saate ühendada kuni 9 projektorit. Pilt pildi kõrval kuva toetab kahte digitaalsisendit, seega on see täiuslik moodsate videokonverentsi rakenduste jaoks. Pilte saab peaaegu iga nurga alt täiusliku geomeetriaga projitseerida, kasutades 4-punktilist perspektiivikorrektsiooni funktsiooni.

Paigaldamist lihtsustav disain
Projektori kompaktne suurus tuleb kasuks klassiruumides, koosolekuruumides ja teistes väikestes ruumides. Muuseumites ja loomingulistes näitusekeskkondades on kasu lameda ülaosaga korpuse nutikast kinnitusjalast, mis on täiuslik mitme projektoriga installatsioonides. Lihtne on ka virnastada ja ükskõik kus 360° ulatuses vertikaalselt projitseerida.

Paindlik ühendamine
Uued ühendamisvalikud loovad veelgi rohkem paigaldamisvalikuid ja -võimalusi. Edastage heli, pilti ja juhtsignaale ühe kuni 100 m kaabli kaudu, kasutades HDBaseT sisendit; või juhtmevabalt kuni 25 m kauguselt sisseehitatud WI-FI abil. Funktsioon Network Multi Projection (NMPJ) võimaldab ka lihtsat ühendamist kohtvõrgu kaudu. HDMI- ja DVI-I-terminalid pakuvad samaaegset digitaalset sisendit ja Crestron RoomView® võimaldab kohest ühendatud kaugjuhtimist ja -jälgimist.

Vastupidav ja väikeste omamiskuludega
Mudeli XEED WUX450ST lamp kestab ökorežiimis (ECO) kasutades kuni 5000 tundi. Silmapaistvalt energiatõhus töö saavutatakse spetsiaalse ökonupu (ECO) abil, mis lülitab madala võimsustarbega lambi ja teised energiasäästlikud funktsioonid kohe sisse. Pikendatud lambi garantii pakub kuni kolme tasuta lambivahetust 3-aastase perioodi jooksul ning Canoni kolmeaastane täiustatud garantii laenuteenus tähendab, et saate järgmisel päeval* laenuks projektori, kui teie originaalseade on hoolduses või paranduses.