NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed WUX500 Medical projektor

Nautige suurepärast pildikvaliteeti ja mitmekülgseid ühendusi selle WUXGA kompaktse installatsiooniprojektoriga, mis sisaldab LCOS-tehnoloogiat, püsivat 5000-luumenilist heledust ning Canoni kvaliteediga 1,8x suumobjektiivi, lisaks on sellel HDBaseT ja Wi-Fi. Eelseadistatud DICOM režiim kuvab kõrge resolutsiooniga halltoonides radioloogilisi kujutisi, kus iga pisikene detail omab suurt tähtsust. Seetõttu on Canon XEED WUX500 Medical sobiv projektor meditsiiniliste kujutiste kuvamiseks suurtel ekraanidel.

• WUXGA eraldusvõime (1920 x 1200 pikslit) ja täis-HD
• 5000-luumenilist püsivat* heledust ja loomulikku 2000:1 kontrastisuhet
• LCOS-paneel ja AISYS-tehnoloogi
• 1,8x võimas suumobjektiiv, mida saab nihutada, suumida ja teravustada, et paigaldamine oleks kiire ja täpne
• HDBaseT ühendus ja Wi-Fi ühendus koos Network Multi Projection (NMPJ) funktsiooniga
• Projitseerimine mitmest allikast ilma arvutita USB kaudu, kasutades kuni üheksat projektorit
• HDMI ja RJ-45-võrgupordid
• Lihtne ligipääs lambile ja õhufiltrile
• Energiatõhus kuni 5000 h tööeaga lamp ja müratase 30 dBA ökorežiimis ECO
• DICOM režiim

Kompaktne suure eraldusvõimega installatsiooniprojektor
Nautige suurepärast pildikvaliteeti ja mitmekülgseid ühendusi XEED WUX500 kompaktse installatsiooniprojektoriga, mis kaalub vaid 5,6 kg. Sellega saavutate heledad ja detailsed suure eraldusvõimega pildid nii arvuti- kui ka videopõhistest allikatest. Tekst on lihtsasti loetav ja graafika sujuv tänu loomulikule WUXGA (1920 x 1200 pikslit) eraldusvõimele, millel on ka täis-HD tugi.

Püsiv* heledus
Canoni AISYS optikasüsteem saavutab võimsa 5000-luumenilise heleduse ning kontrastisuhe on 2000:1, et pildid oleksid isegi väga tugevalt valgustatud ruumides selged. 1,8x suumobjektiivil on püsiv F2.8 ava, seega ei muutu valgus peaaegu üldse, olenemata suumi seadetest.

Täiustatud LCOS-paneeli tehnoloogia
LCOS (vedelkristall räni) paneelid töötavad koos AISYS-süsteemiga, et luua silmapaistvalt siledaid ja sujuvaid elavate ja täpsete värvidega pilte, kus ei ole soovimatuid mustri- ega vikerkaareefekte, mis sageli teiste paneelide tehnoloogiatega ilmneda võivad.

Võimsate pildindusfunktsioonide abil saate võtta juhtimise enda kätesse
Mitmed täiustatud funktsioonid lisavad paindlikkust ja paremat piltide juhtimist. Sisseehitatud nurkade sulandamise ja registreerimise reguleerimise funktsioonid lasevad teil pilte mitmest projektorist hõlpsasti kokku sulatada, ning neljapunktiline perspektiivikorrektsioon aitab hoida pildi terava ja täpsena isegi nurga alt projitseerides. Pilt-pildi-järel funktsioon võimaldab projitseerida kahes digitaalsest allikast (või ühest digitaalsest ja ühest analoogallikast) – täiuslik videokonverentsideks.

Lihtne, kuid suurepärane
Projektori Canoni kvaliteediga 1,8x suumobjektiiviga saavutate täpse geomeetria, terava fookuse ja täpsuse, ning objektiive saab vertikaalselt ja horisontaalset nihutada, et paigaldamine oleks võimalikult paindlik.

Mitmekülgsed ühendamisvalikud
Projitseerige fotosid ja videoid mitmetest allikatest, kasutades laialdast sisendite valikut. Need hõlmavad HDBaseT ja Wi Fi ühendust ning funktsiooni Network Multi-Projection (NMPJ) hõlpsaks juhtmega või juhtmeta ühenduseks kohtvõrgu kaudu. Digitaalseks sisendiks on HDMI- ja DVI-terminalid ning püsivara saab hõlpsasti uuendada projektori USB-pordi kaudu, mis võimaldab projitseerida ka arvutit kasutamata otse USB-mälupulgalt. Sisseehitatud RJ-45 võrguport võimaldab kaugjälgimist ja -juhtimist ning toetab Crestron Connected™-i standardit.

Energiatõhus ja lihtne hooldada
Energiatõhusas ökorežiimis ECO on lambi tööiga 5000 tundi ja ka ventilaatori müra on väiksem (30 dBA), et keskkond oleks vaiksem. Hooldamine on lihtne tänu kiirele ja lihtsale lambi- ja õhufiltrite vahetamisele paigaldatud keskkonnas. Mudel WUX500 hõlmab Canoni kolmeaastast täiustatud garantii laenutusteenust, millega saate järgmisel päeval** laenuks projektori, kui teie originaalseadet hooldatakse või parandatakse.

Meditsiiniline variant
Saadaval on ka meditsiiniline versioon, millel on DICOM 14 vastavus.