NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed WUX5000

Multimeediaprojektor Canon XEED WUX5000 on valgustugevusega 5000 luumenit, WUXGA eraldusvõime (1920 x 1200 pikslit), täis-HD toe, ühendatud LCOS ja AISYS tehnoloogia ning kolme erineva objektiiviga (objektiivid ostetavad lisavarustusena). Kõik see täiustab oluliselt püsiprojektorite pildikvaliteeti.

• WUXGA eraldusvõime ja täis-HD (1080 p) tugi
• LCOS-tehnoloogia
• 5000 luumenit
• Kontrastisuhe 1000:1
• Motoriseeritud objektiivinihe, suum ja fookus
• 3 vahetatavat objektiivi
• Täpne RGB ja gamma reguleerimine
• DVI- ja HDMI-sisendid
• PJLinkiga ühilduv võrguport

Täiuslik kombinatsioon suurepärase pildikvaliteedi saavutamiseks
XEED WUX5000 tõstab püsiprojektorite kvaliteedilatti. WUXGA eraldusvõimega (1920 x 1200 pikslit) projektor kuvab PC- või Macintosh-arvutist edastatavaid kujutisi erakordse selgusega ning esitab täis-HD videoid enneolematu detailsusega. Canoni tehnoloogia LCOS pakub suurepärast pildikvaliteeti, mis ületab projitseerimisega seotud levinud probleeme nagu soovimatut ruudustiku- ja vikerkaareefekti.

Erakordne jõudlus
Projektoris XEED WUX5000 on kasutusel Canoni uue põlvkonna optikasüsteem AISYS, mis pakub võimsat 5000-luumenilist valgustugevust – sisu tüübist või värvist sõltumata. AISYS optimeerib LCOS paneelide jõudlust, esitades pilti tõetruu värvierksusega. Kõrge 1000:1 kontrastisuhe tagab erksad värvid ja suurepärased mustad toonid. Delta-E värvisobitussüsteem on erakordne ning väga lähedane professionaalselt kalibreeritud seadmete tasemele.

Canoni vahetatavad motoriseeritud objektiivid
XEED WUX5000 jaoks on saadaval mitmeid kvaliteetseid motoriseeritud vahetatavaid objektiive. Komplektis olev 1,5x suumobjektiiv sobib ideaalselt enamike kasutuskohtade jaoks ning suuremate ruumide jaoks on saadaval ka 1,7x kaugele fokuseeriv suumobjektiiv. Ülilainurkobjektiiv sobib suurepäraselt tagantprojitseerimiseks. Canoni kvaliteetsed objektiivid on loodud maksimaalse eredusega ning erakordselt selge ja suurepärase geomeetriaga pildi esitamiseks.

Uusimad paigaldusfunktsioonid
Motoriseeritud suumi ja fookuse kasutamise ning objektiivi nihutamise lihtsustamiseks saab neid puldi abil poole piksli täpsusega reguleerida. XEED WUX5000 on täiuslikult seadistatav nii ühe kui ka kahe projektoriga rakendustes, näiteks 3D-, virn-, sega- ja kuplisüsteemides kasutamiseks.

Paindlik integreerimine ja mitmekülgne ühenduvus
Projektorit XEED WUX5000 saab DVI-D- või HDMI-pordi kaudu kõrglahutusega digitaalallikatega ühendada. Seadmel on ka 15-kontaktiline VGA pesa ja kolm miniporti heli ühendamiseks. Projektorit saab jada- ja võrguportide kaudu juhtida ja jälgida ning tänu PJLink-ühilduvusele saab selle suurepäraselt audio-videosüsteemiga ühendada.

Lihtne hooldada
Hooldus ei ole kunagi olnud kiirem või lihtsam. Kõrge efektiivsusega lambi kasutusiga on kuni 3000 tundi (vaikses režiimis) ja sellele on projektori tagaküljelt lihtne juurde pääseda. Õhufiltri saab lihtsalt seadme küljelt välja libistada. Ka peamised optikakomponendid on kiirelt juurdepääsetavad, et seadet ei peaks lahti võtma.