NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed WUX6000 Medical

Canon XEED WUX6000 Medical on valgustugevusega 6000 luumenit, WUXGA eraldusvõime (1920 x 1200 pikslit), täis-HD toe, ühendatud LCOS ja AISYS tehnoloogia ning viie erineva objektiiviga (objektiivid ostetavad lisavarustusena) multimeediaprojektor. Eelseadistatud DICOM režiim kuvab kõrge resolutsiooniga halltoonides radioloogilisi kujutisi, kus iga pisikene detail omab suurt tähtsust. Seetõttu on Canon XEED WUX6000 Medical sobiv projektor meditsiiniliste kujutiste kuvamiseks suurtel ekraanidel.

• WUXGA eraldusvõime ja täis-HD (1080 p) tugi
• LCOS-tehnoloogia
• 6000 luumenit
• Kontrastisuhe 2000:1
• DICOM režiim
• Võimendatud objektiivinihe, suum ja teravustamine kiireks ja täpseks paigaldamiseks
• 5 vahetatavat objektiivi
• Pilt-pildi-kõrval projitseerimine kahest digitaalsest allikast
• Lihtne ligipääs lambile ja õhufiltrile aitab hoida hoolduskulud madalal
• DVI- ja HDMI-sisendid

Eelseadistatud DICOM kujutiserežiim
DICOM eelseadetega kujutiserežiim tagab täpse halltoonides meditsiiniliste kujutiste (k.a röntgenpildid) kuvamise professionaalsetel esitlustel. Režiimis on 21 erinevat eelsätetega valikut konverentsideks, meditsiinilisteks koolitusteks või muudeks diagnoosimisega mitte seotud lahendusteks.

Täiuslik kombinatsioon suurepärase pildikvaliteedi saavutamiseks
Nautige Canoni XEED installatsiooniprojektorite uut standardit mudeliga WUX6000. Saavutage elavad ja detailsed kujutised nii arvuti- kui ka videopõhistest allikatest – tänu loomulikule WUXGA-eraldusvõimele, millel on ka täis-HD tugi. Canoni ainulaadne AISYS optikamootor tagab 6000-luumenilise heleduse ja kontrastisuhte 2000:1, et saavutada selged kujutised ka valgusrikkas keskkonnas.

Täiustatud LCOS-paneeli tehnoloogia
Vedelkristall-räni (LCOS, Liquid Crystal On Silicon) paneelid toimivad koos Canoni AISYS-süsteemiga, et tagada silmapaistvalt sujuvad kujutised. Värvid on tõetruud ning kujutistel ei ole soovimatuid ruudustiku- ega vikerkaareefekte, mida võib sageli märgata teiste paneelitehnoloogiate puhul. Mudeli WUX6000 LCOS-tehnoloogia saavutab silmapaistva 96% ava vahemiku, muutes mudeli WUX6000 täiuslikuks keskkondades, kus on vaja sujuvaid, kuid detailseid kujutisi.

Viis paindlikku vahetatavat Canoni objektiivi
Saate oma mudeli WUX6000 ühendada sobiva objektiiviga mis tahes keskkonnas. Valikus on viis suurepärase kvaliteediga Canoni projektsiooniobjektiivi. Saavutate silmapaistva täpsuse ning paigaldamine on erakordselt paindlik, kasutades võimendatud vertikaalset ja horisontaalset objektiivinihet, mis on täpne poole piksli ulatuses. Iga objektiivi täiustab Canoni tunnustatud tehnoloogia, mis tagab täpse geomeetria, terava fookuse ja täpsuse, mida võiks oodata pildindustehnoloogia juhtivatelt seadmetelt.

Kaks digitaalsisendit
Mudeli WUX6000 sisendite valik annab teile maksimaalse paindlikkuse. Tänu DVI- ja HDMI-sisenditele on see täiuslik projektor videokonverentsideks, mis nõuavad „pilt-pildi-kõrvalˮ kujutisi. Pilt-pildi-kõrval saab projitseerida kahest digitaalsest allikast või ühest digitaalsest allikast ja ühes analoogallikast.

Uusimad paigaldusfunktsioonid
Motoriseeritud suumi ja fookuse kasutamise ning objektiivi nihutamise lihtsustamiseks saab neid puldi abil poole piksli täpsusega reguleerida. XEED WUX5000 Medical on täiuslikult seadistatav nii ühe kui ka kahe projektoriga rakendustes, näiteks 3D-, virn-, sega- ja kuplisüsteemides kasutamiseks.

Võimsate juhtimisfunktsioonid
Mudel WUX6000 on paindlik ning saate oma presentatsiooni hõlpsasti juhtida. Täiustatud funktsioonid, nagu riistvara nurkade sulandamine, võimaldavad teil juhtmevabalt kujutisi mitmest projektorist ühte sulandada, et luua muljetavaldavaid mitmikekraane. Neljapunktiline perspektiivikorrektsioon aitab hoida teie kujutised terava ja täpsena isegi nurga alt projitseerides ning horisontaalsete ja vertikaalsete reguleerimiste registreerimise abil saavutate täiusliku RGB-paneeli joonduse ühe piksli ulatuses.

Lihtne hooldada
Mudelit WUX6000 on erakordselt lihtne hooldada. Lampi ja õhufiltreid saab välja vahetada vaid mõne lihtsa sammuga – projektorit ei pea paigaldatud keskkonnast eemaldama. Mudel WUX6000 hõlmab Canoni kolmeaastast täiustatud garantii laenuteenust, mis tähendab, et saate järgmisel päeval* laenuks projektori, kui teie originaalseade on hoolduses või paranduses.