NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed WUX6010 projektor

Saavutage hingematvalt ilusad pildid Canoni parima installatsiooniprojektoriga, millel on loomulik WUXGA eraldusvõime, 6000-luumeniline värvide heledus, HDBaseT ja viis kvaliteetset valikulist objektiivi.

• Saavutage detailsed ja ülirealistlikud pildid loomuliku WUXGA-eraldusvõimega
• Silmapaistev 6000-luumeniline heledus ja kontrastisuhe 2000:1
• Looge elavaid täpsete värvidega pilte, kasutades LCOS-paneeli tehnoloogiat
• Edastage HD-pilte, heli ja juhtsignaale ühe kaabli kaudu tänu HDBaseT pordile
• Valige viie kvaliteetse vahetatava Canoni projektsiooniobjektiivi hulgast
• Võimendatud objektiivinihe, suum ja teravustamine kiireks ja täpseks paigaldamiseks
• Pilt-pildi-kõrval projitseerimine kahest digitaalsest allikast
• Uus täiustatud pildiprotsessor hõlmab funktsioone nagu riistvara nurkade sulandamine, pilt-pildi-kõrval ja nelja nurga perspektiivikorrektsiooni.
• Lihtne ligipääs lambile ja õhufiltrile aitab hoida hoolduskulud madalal

Pildid, mis lummavad teie publikut
Nautige Canoni XEED installatsiooniprojektorite uut standardit mudeliga WUX6010. Saavutage elavad ja detailsed pildid nii arvuti- kui ka videopõhistest allikatest – tänu loomulikule WUXGA-eraldusvõimele, millel on ka täis-HD tugi. Canoni ainulaadne AISYS optikamootor tagab 6000-luumenilise heleduse ja kontrastisuhte 2000:1, et saavutada selged pildid ka valgusrikkas keskkonnas.

Täiustatud LCOS-paneeli tehnoloogia
Vedelkristall-räni (LCOS, Liquid Crystal On Silicon) paneelid toimivad koos Canoni AISYS-süsteemiga, et tagada silmapaistvalt sujuvad pildid. Värvid on tõetruud ning piltidel ei ole soovimatuid ruudustiku- ega vikerkaareefekte, mida võib sageli märgata teiste paneelitehnoloogiate puhul. Seetõttu on mudel WUX6010 täiuslik keskkondades, kus on vaja sujuvaid, kuid detailseid pilte.

Viis paindlikku vahetatavat Canoni objektiivi
Saate oma mudeli WUX6010 ühendada täiusliku objektiiviga mis tahes keskkonnas. Valikus on viis suurepärase kvaliteediga Canoni projektsiooniobjektiivi. Saavutate silmapaistva täpsuse ning paigaldamine on erakordselt paindlik, kasutades võimendatud vertikaalset ja horisontaalset objektiivinihet, mis on täpne poole piksli ulatuses. Iga objektiivi täiustab Canoni tunnustatud tehnoloogia, mis tagab täpse geomeetria, terava fookuse ja täpsuse, mida võiks oodata pildindustehnoloogia juhtivatelt seadmetelt.

Mitmekülgsus, mugav ühendamine
Mudeli WUX6010 sisendite valik annab teile maksimaalse paindlikkuse. HDBaseT port võimaldab edastada HD-pilte, heli ja juhtsignaale vaid ühe kaabli kaudu, mis on kuni 100 m pikk, ohverdamata kvaliteeti ja suurendades märgatavalt teie süsteemi konfigureerimisvalikuid. Tänu DVI- ja HDMI-sisenditele on mudel WUX6010 täiuslik projektor näiteks videokonverentsideks, mis nõuavad „pilt-pildi-kõrvalˮ kujutisi. Pilt-pildi-kõrval saab projitseerida kahest digitaalsest allikast või ühest digitaalsest allikast ja ühes analoogallikast.

Võtke juhtimine võimsate funktsioonide abil enda kätesse
Mudel WUX6010 pakub paindlikkust ja saate oma presentatsiooni hõlpsasti juhtida. Täiustatud funktsioonid, nagu riistvara nurkade sulandamine, võimaldavad teil juhtmevabalt pilte mitmest projektorist ühte sulandada, et luua muljetavaldavaid mitmikekraane. Neljapunktiline perspektiivikorrektsioon aitab hoida teie pildid terava ja täpsena isegi nurga alt projitseerides ning horisontaalsete ja vertikaalsete reguleerimiste registreerimise abil saavutate täiusliku RGB-paneeli joonduse ühe piksli ulatuses.

Modulaarne disain lihtsaks hoolduseks
Mudelit WUX6010 on erakordselt lihtne hooldada. Lampi ja õhufiltreid saab välja vahetada vaid mõne lihtsa sammuga – projektorit ei pea paigaldatud keskkonnast eemaldama. Mudel WUX6010 hõlmab Canoni kolmeaastast täiustatud garantii laenuteenust, mis tähendab, et saate järgmisel päeval* laenuks projektori, kui teie originaalseade on hoolduses või paranduses.