NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed WX450ST Medical projektor

Canon XEED WX450STon WXGA+ lahutusga, lühikese projitseerimiskaugusega installatsiooniprojektor, millel on suurepärane 77% vertikaalne objektiivinihe. 4500-luumenilise heledusega projitseerib see suurepärase pildikvaliteediga pilte ligikaudu ühe kolmandiku võrra lähemalt kui tavalised projektorid. Eelseadistatud DICOM režiim kuvab kõrge resolutsiooniga halltoonides radioloogilisi kujutisi, kus iga pisikene detail omab suurt tähtsust. Seetõttu on Canon XEED WX450ST Medical sobiv projektor meditsiiniliste kujutiste kuvamiseks suurtel ekraanidel.

• DICOM režiim
• Loomulik WXGA+ lahutus
• Canoni lühikese projitseerimiskaugusega objektiiv
• 4500 luumenit
• 2000 : 1 kontrast
• Lai vertikaalsete ja horisontaalsete nihete vahemik
• Pilt pildi kõrval ja servade kõrvutamine
• HDMI™- ja DVI-sisendid
• Presentatsioonid ilma arvutita
• Lihtne ligipääs lambile ja filtrile
• Energiasäästlik

Eelseadistatud DICOM kujutiserežiim
DICOM eelseadetega kujutiserežiim tagab täpse halltoonides meditsiiniliste kujutiste (k.a röntgenpildid) kuvamise professionaalsetel esitlustel. Režiimis on 14 erinevat eelsätetega valikut konverentsideks, meditsiinilisteks koolitusteks või muudeks diagnoosimisega mitte seotud lahendusteks.

Lühikese projitseerimiskaugusega nihutatav objektiiv ja suurepärane heledus
Ainulaadne XEED WX450ST on valgusjõuline, suure eraldusvõimega ja kompaktne multimeedia-installatsiooniprojektor. Sellel lühikese projitseerimiskaugusega Canoni projektsiooniobjektiivil on lai vertikaalse ja horisontaalse objektiivinihke vahemik. Kuna projitseerimissuhe on vaid 0,571 : 1, eemaldab see uhiuus objektiiv peaaegu kõik moonutused (tavaliselt 0,1%). See projitseerib 100-tollise pildi ligikaudu ühe kolmandiku võrra lähemalt kui tavaline projektor, kauguselt vaid 1,23 meetrilt. Lühikesest fookuskaugusest olenemata projitseerib objektiiv pilte diagonaaliga alates 30 tollist kuni 300 tollini. Vertikaalse ja horisontaalse nihkega (sh eriti lai 77% vertikaalne vahemik) saab projektori asetada diskreetselt ekraani üles või alla ning see sobib nii eest- kui ka tagantprojektsiooniks.

Heledad kiiresti liikuvad pildid
Uusim AISYS-optikasüsteem on Canoni tõhusaim, saavutades 4500-luumenilise heleduse ja 2000 : 1 kontrastisuhte. Seega on pildid selged, heledad ja elavad – sama väljapaistvate ja täpsete värvide ning sujuva pildiedastusega, mida võiks oodata XEED-seerialt.

Järgmise põlvkonna pilditöötlus
LCOS ekraanitehnoloogia toetab loomulikku WXGA+ lahutust (1440 x 900 pikslit), täis-HD võimalust, saavutades täiuslikult sujuvad pildid. Mudeli WX450ST uus pildiprotsessori mootor sisaldab lisaks professionaalsele optikale ka paigaldamist lihtsustavaid funktsioone nagu seadmete servade kõrvutamist, kohastamise reguleerimist (et tagada RGB paneeli joondus) ja sisseehitatud testimustrid. Pilt pildi kõrval kuva toetab kahte digitaalsisendit, seega on see täiuslik moodsate videokonverentsi rakenduste jaoks. 4-punktilise perspektiivikorrektsiooni funktsioon aitab projitseerida väga hea geomeetriaga pilte peaaegu igast nurgast ning liikumishägu vähendamine hoiab pildid kiirestiliikuva video esitamisel teravad.

Paindlik paigaldamine
Uus lameda ülaosaga korpus sisaldab nutikat kinnitusjala võimalust ning on täiuslik kaasaegsete mitmeprojektoriliste installatsioonide jaoks. Virnastamine ning üles ja alla projitseerimine on väga lihtsad.

Ühendamisvõimaluste valik
HDMI- ja DVI-terminalid pakuvad digitaalset sisendit ning püsivara on lihtne USB-pordi kaudu uuendada. Samuti võimaldab see projitseerimist otse USB-mälupulgalt. Crestron RoomView® võimaldab kohest ühendatud kaugjuhtimist ja -jälgimist ning funktsioon Network Multi-Projection (NMPJ) võimaldab lihtsat projitseerimist kohtvõrgu kaudu.

Kauakestev ja energiatõhus
Mudeli XEED WX450ST lamp kestab ECO režiimis kasutades kuni 5000 tundi. Spetsiaalne ECO-nupp käivitab kohe madala võimsustarbega lambi režiimi ning teised energiasäästlikud funktsioonid, et saavutada silmapaistvalt energiatõhus töö.