NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon Xeed X700 (kasutatud)

XEED X700 hämmastav LCOS tehnoloogia, XGA lahutusvõime ja 4000-luumenine valgustugevus koos AISYS optilise süsteemiga loob uskumatult terava ja kvaliteetse pildi. Sobib kasutamiseks erinevatel esitlustel ja konverentsisaalis.
Projektorit on kasutatud ja ostes kehtib 6 kuud garantiid (garantii ei kehti lambile).
Lambi luger 65/100(%)

• LCOS tehnoloogia ja XGA lahutusvõime
• Võimas 4000-luumenine valgustugevus ja AISYS optiline süsteem
• 1000:1 kontrastsussuhe
• Akustilise müra tase vaikses režiimis 31dBA
• 1,7x optiline zoom
• Automaatne ülesseadmine
• HD ühilduvus (720p / 1080i)
• HDCP-ühilduv DVI port

LCOS tehnoloogia kvaliteet ja XGA lahutusvõime
XEED X700 kasutab LCOS paneele, et projitseerida suurepärase kvaliteediga pilti, mis on vaba "lattice" efektist. XGA standardresolutsioon (1024x768) tagab , et projitseeritav kujutise on selge ja terav.

Suur valgustugevus
XEED X700 4000-luumenine valgustugevus tagab selle, et projitseeritud kujutis oleks särav ja selge ka väga suurtes saalides ja ruumides, mis hästi valgustatud. Canoni poolt arendatud uus AISYS optiline süsteem optimiseerib projektori lambi valguse teed võttes ka väiksest lambist maksimumi.

Rabav kontrast
Uus AISYS optilise süsteemi kasutamine eemaldab maksimaalse kontrastussuhte piirid, mis muidu LCOS tehnoloogiaga projektoritel olid. AISYS tagab ülikõrge 1000:1 kontrastsussuhte, et saavutada rikkad, sügavad värvid. Kogu projitseeritav pilt näeb välja suurepärane ja ülimalt detailne.

Segavate teguriteta esitlused
Vaiksele režiimile seatuna on XEED X700 peaaegu kuulmatu - ventilaatori müra tase on vähendatud 31dBA-ni ja seega ei pea enam muretsema, et su esitlusi saadab ühtlane häiriv surin. LCOS paneelide kahekordne kaadrilaotussagedus tagab selle, et filmivaatamist ei segaks häiriv vilkumine.

Optika eelised
Tänu Canoni 1,7x zoomiga lainurk-objektiivile lähemalt projitseerida palju suuremat pilti. Objektiiv on varustatud mootoriga, seega saab seda juhtida ka kaugjuhtimispuldilt. XEED X700 ojektiiv on kaetud spetsiaalse kattega, mis hoiab ära pildimoonutused.

Automaatne ja lihtne
Xeed X700 ülesseadmine on ülimalt mugav ja ei vaja mingeid pingutusi. Autofookusega projektor mõõdab ise kauguse ekraanist ja seab pildi fookusesse. Automaatne värvikorrektsioon optimiseerib värviskaala vastavalt kasutatavale ekraanile. Projektor korrigeerib ka ise pildi trapetsmoonutused ning teeb kindlaks millist sisendit parajasti kasutatakse.

Lai ühenduvus
DVI port kindlustab parima pildikvaliteedi digitaalsetest allikatest. XEED X700 toetab ka HDCP standardit ja võimaldab seega ka krüpteeritud digitaalse meedia kõrgekvaliteedilist ettemängimist. Lisavarustuses olev võrgukaart võimaldab projektori juhtida ka läbi interneti.


Vaata videoklippi LCOS paneeli eelistest:

720P HD lahutusega video (79MB)

PAL SD lahutusega video (14MB)