NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon iPF PRO-6000S

iPF 6000S on parim valik suure formaadiliste trükiste (60") printimiseks. Printeri 8-värviline LUCIA PRO pigmendipõhine tindisüsteem võimaldab printida kiiresti, sealjuures säilitades trükise kõrge kvaliteedi.

• 60-tolline (1524 mm) laiformaatseade
• LUCIA PRO 8-värviga pigmenttintide süsteem
• Printimise ajal vahetatavad (Hot Swap) tindimahutid
• Suurepärane pildikvaliteet ja prinditäpsus
• PosterArtist Lite ja MS Office Plug-in silmapaistvate plakatite loomiseks
• 3,5" (8,89cm) LCD puutetundlik ekraan
• Mäluketas mahuga 320 GB.
• Kasutab nii 130 ml, 300 ml kui ka suurema mahuga 700 ml tindikassette
• Printerijalad lisavarustusena

Kvaliteetne
Canoni 8-värviga LUCIA PRO spetsiaalselt imagePROGRAF PRO seeria printerite jaoks väljatöötatud pigmenttintide süsteem annab laia värvigamma, sujuva gradatsiooni, sügavad tumedad ja teravad mustad toonid. Pisemadki detailid edastatakse õigesti kõrgema täpsusastmega.
Värskelt väljatöötatud üheosalise konstruktsiooniga korpus tagab printeripeale stabiilse kinnituspinna, mis tagab täpsema tindipiisa asetuse.

Produktiivne
iPF6000S laiformaatprinteril on kiirvahetusega (Hot-Swap) nii 130ml,300ml kui ka suuremad 700ml tindikassetid, mis on vahetatavad printimise ajal. Automaatne e-posti teavitus annab teada kui on aeg vahetada tinte, meediat või kui printimistöö on lõpetatud.
1,28 tolline (32,5cm)18 432 düüsiga PF-10 printeripea on täiustatud ummitumiskindla FINE tehnoloogiaga. Tindi väljutamist kontrollivad 27 sensorit, mis düüsi ummistumise korral käivitavad automaatselt tagavara düüsi.
Uus printeripea on laiem kui varasemad imagePROGRAF printeripead, mistõttu sisaldavad IPF6000S printerid kahe asemel vaid ühte printeripead. See tagab kompaktsema printeri, mis on võimeline saavutama suuremaid printimiskiirusi säilitades seejuures printimiskvaliteedi.

Sisseehitatud 320GB kõvaketas, käitleb vaevata suuri andmemahtusid ja Gigabit Ethernet ühendus võimaldab andmete kiiret edastust, mis muudab ka suure mahuliste printimistööde haldamise sujuvaks ja kiireks.

Mitmekülgne
iPF6000S on varustatud mitmekülgsete funktsioonidega, mis vastavad erinevatele trükkimisvajadustele ja aitavad saavutada kvaliteetset tulemust.
image PROGRAF PRO seeria printerid kasutavad uut L-COA PRO kiiret pilditöötlusprotsessorit.
Canoni unikaalne värvide kalibreerimissüsteem kasutab sisseehitatud värvitihedussensorit optimeerides prindiväljundit kogu prindilaiuse ulatuses.
iPF6000S on piisavalt mitmekülgne, et trükkida nii plakateid kui kvaliteetseid lõuendeid.

Täisfunktsionaalne tarkvara
iPF6000S on kaasas lai valik kaasaegset tarkvara, mis hõlbustavad printimistööde ettevalmistamist ja printimist ning aitavad saavutada suurepärast tulemust. PosterArtist võimaldab isegi algajal luua heavälimusega plakateid lihtsalt ja kiiresti. Microsoft Office Plug-in sobib neile, kes soovivad plakti suurusega dokumente ja graafikat printida tuttavatest Microsoft Office programmidest nagu Word, Excel ja PowerPoint.
ImagePROGRAF Direct Print & Share aitab suurendada töövoogude tootlikust ja tõhusust, võimaldades trükkida PDF/TIF/JPEG faile otse kasutamata rakendusi või printeri draiverit. Pilvetugi võimaldab failide jagamist teiste asukohtadega ning tagab lihtsa juurdepääsu isegi mobiilseteseadmetega.
Sisseehitatud kuluhaldustarkvaraga on aga iga prinditöö kulu lihtne jälgida ning see annab võimaluse arvutada töötasuvust (arvestab prindimaterjali kulu ruutmeetrites, tindikulu ml, kes ja millal trükkis ning printimisele kulunud aega)


* Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.