Canon varioPRINT 110

Canon varioPRINT 110 põhineb Océ DirectPress tehnoloogial, mis võimaldab toota pidevalt ühtlase kvaliteediga must-valgeid väljatrükke. 100% digitaalne tehnoloogia ei vaja kujutise loomiseks kõrgeid temperatuure ja elektrilaenguid. Seade suudab trükkida kiirusega kuni 113 kujutist/min tootmata sealjuures osooni. Kuni 11 800 lehelise paberimahuga, suudab seade katkematult toota ja võimaldab kasutada erinevaid meediaid vahemikus 50g/m2-300g/m2.

• 113 kujutist/min kuni 300g/m2 paksusele paberile
• Paberi mõõtmed alates 203 x 203 mm kuni 320 x 488 mm
• 11 800-leheline paberimaht
• Täpne kahepoolne printimine
• Kõrge kvaliteediga trükkimine

Maksimaalne tootlikkus
Canon varioPRINT 110 suudab kahepoolselt trükkida kaetud ja katmata kuni 300g/m2 raskusele materjalile suuruses kuni 320 x 488 mm. Seade pakub kuni 113 kujutist/min (A4) trükikiirust ka kahepoolselt printides. See kõik loob paindlikud printimisvõimalused, mis sobivad ka kõige nõudlikemate trükkimistööde jaoks.

Mitmekülgne paberisööt
Neli standardset paberikasseti on paigaldatud seadme mootori alla, et hoida kokku väärtuslikku põrandapinda. Lisavarustuses on neli täiendavat paberisalve, mis laiendavad paberimahtu kuni 11 800 leheni ja võimaldavad tunde katkematult toota. Igal paberisalvel on automaatne formaadi- ja orientasioonituvastaja.

15-tolline intelligentne juhtpaneel
Kõiki seadme funktsioone ja määranguid on võimalik juhtida värviliselt puutedundlikult juhtpaneelilt. Juhtpaneelilt saab jälgida töökulgu ja tööle kuluvat aega ning kontrollida ja seadistada erinevaid tootmisprotsesse nii printimisel, paljundamisel kui ka skaneerimisel. Värvikoodide süsteem teavitab operaatorit eelseisvatest sekkumist nõudvatest tegevustest, nt vajadusest lisada paberit vms. Intelligentne tööplaneerija võimaldab tootmistsükli katkematut ja sujuvat planeerimist.

PRISMAsync töövoo kontroller
Integreeritud PRISMAsync töövoo kontroller kindlustab kõrge kvaliteediga ja suure jõudlusega tootmise. Lai valik erinevaid värvihalduse töövahendeid on ühendatud lihtsalt kasutatavateks mallideks või lisafunktsioonideks. See kooslus muudab ajaplaneerimise ja töökorralduse tõhusamaks ning paremini planeeritavaks.

Lai valik skaneerimisfunktsioone
Must-valge ja värviline skanner võimaldab ühe tõmbega kahepoolset skaneerimist, pakkudes hulgaliselt erinevaid skaneerimisfunktsioone nagu skaneerimine failiserverisse, USB-pulgale, e-mailile, PRISMAsync kontrollerisse jms.

Viimistlemine
Erinevate viimistlusfunktsioonide hulgas on näiteks: nihkega virnadesse jaotamine, augustamine, klammerdamine, sadulviimistlemine, giljotiin ja brošüüri valmistamine - Canon varioPRINT 110 teeb neid kõiki ühe töövoona ilma kasutajapoolse sekkumiseta.

*Valik seadme kirjelduses olevatest funktsioonidest eeldavad lisavarustust. Täpsustavateks küsimusteks võtke palun ühendust lähima Overalli esindusega.

Tooteid samast grupist…

Canon varioPRINT 110

Canon varioPRINT 120

Canon varioPRINT 135

varioPRINT 6000+ Ultra sari

imagePRESS C910 digitrükimasin

imagePRESS C10000VP

CMT130 One-knife 3 side trimmer

iRA DX 8705i

iRA DX 8795i

iRA DX 8786i

imagePRESS C165