NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Colortrac SmartLF Ci 24e skanner

Colortrac SmartLF Ci 24e on kiire, usaldusväärne, vastpidav ning kõrge tootlikkusega värviline 24-tolline laiformaatskanner. Skanner võimaldab skaneerida kiirusega kuni 10 tolli sekundis ühevärviliselt ja 3,3 tolli sekundis värviliselt.

• CIS kujutisetehnoloogia
• 600 dpi'ne lahutusvõime
• Dokumendi sisestamine ja väljumine esiküljelt
• Automaatne dokumendi laiuse tuvastus
• Koheselt töövalmis ilma soojenemisajata
• Gigabit Ethernet ja USB2 tugi
• Kompaktne ehitus, kaalub kõigest 16,3 kg
• Kaasas SmartWorks EZ SCAN/COPY/EMAIL tarkvara

Teravad ja täpsed kujutised
Smart LF Ci 24e laiformaatskanneri CIS-kujutistehnoloogia tagab ülitäpsed ja teravad kujutised, mis on eelkõige mõeldud erinevate tehniliste dokumentide skaneerimiseks. Selle 600 dpi'ne optiline lahutusvõime on piisav ka kõige täpsemate jooniste jaoks.
ASRPT(Advanced Single Roller Paper Transport) ning erk kahesuunaline LED-valgustussüsteem tagavad, et isegi volditud dokumendid püsivad ideaalselt fookuses. Kujutisi skannitakse 48- ja 16-biti (värviline/ühevärviline) juures.

Säästke aega
Kuna Colortrac SmartLF Ci ei pea ärkamisel soojenema ega vaja kalibreerimist on skanner kohe pärast sisse lülitamist valmis kasutamiseks. Colortrac SmartLF SC skannib ühevärviliselt 10"/sekundis (200dpi) ja värviliselt 3,3"/sekundis (200 dpi)

Kergesti kasutatav
Et vältida vigu skaneerimisel võimaldab SmartLF Ci 24e skaneerida originaale kujutis üleval pool. Dokumedi väljutamine toimub samuti esiküljelt. See on mugav ja hoiab kokku ruumi, kuna skanneri saab paigutada vastu seina. Skanneri kasutajaliides on kergesti kasutatav, lihtsa disainiga ja selgesti mõistetavate nuppudega.

Kiire Gigabit Ethernet ühenduvus
SmartLF Ci 24e laiformaatskanner on võrguga ühenduv ning sellel on nii Ethernet kui ka USB-liides. Ethernet ühenduse abil saate informatsiooni skanneri ja arvuti vahel vahetada palju kiiremini kui USB-ühendust kasutades.

SmartWorks All in One tarkvara
Kaasas olev SmartLF All in One tarkvara on disainitud väga lihtsa kasutajaliidesega ja mõeldud eelkõige tavakasutajale.

Keskkonnasõbralik
SmartLF Ci on RoHS'ile vastav, energiasäästlik (skanner on pälvinud ENERGY STAR® sertifikaadi), ei kasuta elavhõbedat sisaldavaid fluorentslampe ning on valmistatud keskkonnas]bralikust materjalist.


Kui Teil on küsimusi selle arhiveerimislahenduse kohta, võtke palun ühendust Tõnis Tammega.