NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Colortrac
Colortrac SmartLF Ci 40m skanner

Colortrac SmartLF Ci 40m skanner

Professionaalne 40" laiusega laiformaatseade, võimaldab must-valget skannimist kiirusega kuni 10"/sekundis. Võimalikud printimis- ja paljundusfunktsioonid kuni A0+ suurusteni.

• Ideaalne tehniliste dokumentide skannimiseks nagu erinevad joonised, kaardid, CAD-dokumendid.
• 600 dpi'ne lahutusvõime
• Skannimine kiirusega 10"/sekundis ühevärviliselt
• Gigabit Ethernet ja USB2 tugi
• Kompaktne ehitus, kaalub kõigest 22kg
• Keskkonnasõbralik disain
• Kaasas SmartLF All in One tarkvara

Teravad ja täpsed kujutised
Ci 40 laiformaatskanneri CIS-kujutistehnoloogia tagab ülitäpsed ja teravad kujutised, mis on eelkõige mõeldud erinevate tehniliste dokumentide skannimiseks. Selle 600 dpi'ne optiline lahutusvõime on piisav isegi keerukamateks skannimisteks.

ASRPT(Advanced Single Roller Paper Transport) ning erk kahesuunaline LED-valgustussüsteem tagavad, et isegi volditud dokumendid püsivad ideaalselt fookuses. Kujutisi skannitakse 48- ja 16-biti (värviline/ühevärviline) juures.

Säästke aega
Kuna Ci 40 ei pea ärkamisel soojenema ega vaja kalibreerimist on skanner kohe pärast sisse lülitamist valmis kasutamiseks. Ci 40 skannib ühevärviliselt 10"/sekundis (200dpi) ja 3,3"/sekundis (200dpi) mitmevärviliselt (Ci 40e)

Teiste laiformaatskanneritega peate valitud aladel dokumendis läbi viima mitmeid eelskannimisi, et saavutada õiged seadistused, kuid Ci 40 laiformaatskanneriga koostöös ScanWorks tarkvaraga pole see vajalik.

IAT (Intelligent Adaptive Thresholding) tehnoloogia abil saate luua kiiremalt ja kvaliteetsemaid skanninguid määrdunud dokumentidest. Skanneriga kaasas olevas SmartLF All in One tarkvaral on kolm erinevat IAT seadistust,

Kiire Gigabit Ethernet ühenduvus
Ci 40 laiformaatskanner on võrguga ühenduv ning sellel on nii Ethernet kui ka USB-liides. Ethernet ühenduse abil saate informatsiooni skanneri ja arvuti vahel vahetada palju kiiremini kui USB-ühendust kasutades.

Kergesti kasutatav
Et vältida vigu skannitakse originaalid kujutis üleval pool ja väljutatakse mugavaks kättesaamiseks esiküljelt. Skanneri kasutajaliides on kergesti kasutatav, lihtsa disainiga ja selgesti mõistetavate nuppudega.

Kaasas olev SmartLF All in One tarkvara on disainitud väga lihtsa kasutajaliidesega ja mõeldud eelkõige tavakasutajale.

Kompaktne ja kerge
Ci 40 on kõige kergem laiformaatskanner turul, kaaludes kõigest 22kg. Skanneri CIS-tehnoloogia kasutab kompaktseid ja kerge kaaluga komponente, mis taluvad hästi vibratsioon

Keskkonnasõbralik
Ci 40 on RoHS'ile vastav, energiasäästlik (skanner on pälvinud ENERGY STAR® sertifikaadi), ei kasuta elavhõbedat sisaldavaid fluorentslampe ning kasutab ümbertöödeldavaid komponente.

Kolm täiustatavat mudelit
Ci 40 seeriasse kuulub kolm täiustatavat mudelit: m (ühevärviline), c (värviline), e (kiire värviline).

Kui Teil on küsimusi selle arhiveerimislahenduse kohta, võtke palun ühendust Tõnis Tammega.