NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DC100

Ülikompaktne otse DVD-le salvestav digitaalne videokaamera, mis võimaldab ühe nupuvajutusega vahetada 16:9 ja 4:3 salvestusrežiimide vahel. Canon DC100-l on 2,7" laiekraan 16:9 formaadis vedelkristallekraan, võimas 25x optiline zoom, DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor ja fotode salvestusvõimalus DVD plaadile. DC100 on optimiseeritud salvestama laiekraan 16:9 formaadis ja oma taskukohase hinnaga sobib ideaalselt esmakordsele ostjale.

• Video ja fotod salvestatakse otse DVD (-R/-RW) plaadile
• Tõeline, suure lahutusega laiekraanrežiim
• Laiekraan vedelkristallekraan ja värviline pildiotsija
• Ühe nupuvajutusega 16:9 ja 4:3 režiimide vahel vahetamine
• 25x optiline zoom
• DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor
• Ülikompaktne kere
• Sisseehitatud objektiivikate

Film ja fotod otse DVD-le
Mugav video ja piltide salvestamine otse DVD-le ei ole enam unistus. Lihtsalt filmi ja pildista, finaliseeri DVD ning aseta see oma kodusesse DVD mängijasse ja naudi oma võimsaid kaadreid suurel televiisoriekraanil.

Tõeline laiekraan-režiim
DC100 on optimiseeritud 16:9 formaadis video salvestamiseks. Kaamera 2,7" vedelkristallekraan ja värviline pildiotsija garanteerivad, et filmimise ajal nähtav pilt on identne salvestatud videoga. Horisondi loodis hoidmise teeb kergeks vedelkristallekraanil asetsev horisontaalmarker - niimoodi saad ka raskeimates oludes võimsad, mõjuvad panoraamvõtted. Tavalise 4:3 režiimi ja laiekraan 16:9 režiimi vahetamiseks piisab ühest nupuvajutusest.

Võimas 25x optiline zoom
Kaameral on võimas 25x optilise zoomiga objektiiv. Elektrooniline pildistabilisaator (EIS) garanteerib selle, et salvestatud videopilt oleks värinavaba ja muutuva kiirusega zoomi abil saab filmida suurepäraseid, huvitavaid kaadreid.

Autentsed värvid DIGIC DV abil
Canoni DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessori tagab, et salvestatud video oleks särav ja värvid võimalikult sarnased originaalile. Salvestatud fotod näevad säravad välja ka väljatrükkides ja televiisoriekraanil ettemängitavas videos on taevas täpselt seda sinist värvi nagu originaalis.

ülikompaktne ja stiilne
Sileda ja ümara korpusega kompaktne DC100 sobib suurepäraselt kaasa võtmiseks igale poole olles mõõtmetelt kõigest oma 52 x 86 x 123 mm suurune ja kaaludes vähem kui 440g.

Sisseehitatud objektiivikate
Tänu sisseehitatud objektiivikattele on DC100 objektiiv alati kaitstud kriimustuste ja tolmu eest. Piisab vaid nupuvajutusest ja nutika ehitusega kate peitub kaamera keresse ja võid asuda filmima.

DC100 saabub Eesti turule mais 2006