NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DC22

2,2 Megapiksline elegantne, mugav, otse DVD-le salvestav analoogsisendiga kaamera. DC22 salvestab 16:9 videot täislahutusega ja toetab ka DVD-R kahekihilisi plaate, et pakkuda pikemat salvestusaega kui varem.

• 2,2 Megapikslise lahutusvõimega CCD koos RGB põhivärvide filtriga
• Õhuke disain, et hõlbustada töötamist ainult ühe käega
• DVD-R DL kahekihiliste plaatide tugi
• 2,7" laiekraan LCD ekraan
• AV sisend
• 10x optiline zoom ja elektrooniline pildistabilisaator
• Dolby Digital® audio
• DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor
• Fotode salvestamise võimalus
• Videovalgusti ja välklamp

2,2 Megapiksline CCD ja RGB põhivärvide filter
2,2 Megapiksline täislahutusega laiekraan videot salvestav CCD sensor koostöös RGB põhivärvide filtriga annavad suurepärase videokvaliteedi. Salvesta laiekraan videot, mis hämmastab sind oma värvidega, otse DVD (-R/-RW/-R Dual Layer) toorikutele. Seejärel lihtsalt finaliseeri plaat kaameras ning sul on DVD mängijaga vaadatav video olemas. Traditsiooniline 4:3 kuvasuhtega salvestamine on samuti võimalik ja kõigest ühe nupuvajutuse kaugusel.

Õhuke ja ergonoomiline
DC22 kompaktne stiilne korpus teeb mugavaks kaamera kasutamise ühe käega - kõik nupud on paigutatud kaamera taha pöidla juurde ja enamiku tööst saad seega teha ainult üht kätt kasutades.

DVD-R DL kahekihilised plaadid
DC22, mis on osa Canoni teise põlvkonna DVD kaameratest ühildub ka kahekihiliste DVD-R Dual Layer plaatidega. Kahekihilised plaadid pakuvad pikemat salvestusaega ja seega saad salvestada ühele plaadile maksimaalse lahutusega 36 minutit videot ja standardkvaliteediga 54 minutit ning kõige ökonoomsema pakkimisega kuni 108 minutit videot.

2,7" laiekraan LCD
DC22 omab 2,7" 16:9 kuvasuhtega LCD ekraani, mis võimaldab filmides näha videot just sellisena nagu see saab salvestatud DVD plaadile. Kuvatav horisondimärgis võimaldab mugavamat kadreerimist ning pildi loodis hoidmist. Ekraani peegeldusvastane kate võimaldab filmimist ka otsese päikesevalguse käes.

AV sisend
Ühenda kaameraga analoogsignaali kasutavaid lisaseadmeid kasutades AV sisendit. Niimoodi on lihtne vanade koduvideote digitaliseerimine ja DVD plaatidele salvestamine

10x optiline zoom
Edasiarendatud EIS elektroonilise pildistabilisaatoriga objektiiv kompenseerib filmides käevärina ja nüüd võid filmida käe pealt rahulikult ka objektiivi täielikus teleasendis.

Dolby Digital®
DC22 salvestab Dolby Digital® audiot stereos ja pakub seega suurepärast kvaliteeti ja su koduvideote esitlused on veelgi mõjuvamad.

DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor
DIGIC DV tagab, et salvestatav pilt oleks elutruude värvide ning vähendab tunduvalt pildimüra. Eraldi foto- ja videotöötlusrajad võimaldavad ka video salvestamise ajal teha täislahutusega 2 Megapiksliseid fotosid.

Digitaalne fotokaamera
Digitaalse fotokaamera režiim teeb DC22-st võimsa ja mitmekülgse seadme, mis suudab salvestada fotosid kas DVD plaadile või MiniSD mälukaartidele. Mälukaardile salvestamine võimaldab video salvestamise ajal teha täislahutusega fotosid, et lisaks huvitavale videole, oleks üritusest ka fotod olemas.

Videovalgusti ja välklamp
Valge LED videovalgusti võimaldab värviliselt filmida ka hämaras. Sisseehitatud välklamp tagab selle, et saaksid ilma valguse pärast muretsemata teha fotosid ka siseruumides või siis täielikus pimeduses.