NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DC220

Otse DVD-le salvestav laiekraan video ja fotode jaoks mõeldud kaamera, millel 35x optiline zoom, intuitiivne kasutajaliides, kiirstardi funktsioon ja DVD-R DL kahekihiliste plaatide tugi.

• Otse DVD-le salvestav 35x optilise zoomiga videokaamera
• Täislahutusega laiekraan salvestamine ja 2,7" laiekraan LCD
• DIGIC DV II
• DVD-R DL kahekihiliste plaatide tugi
• Kiirstardi funktsioon
• Joystickiga juhtpaneel
• Õhuke ja kompaktne
• MiniSD ühilduv
• USB2.0 liides

35x optilise zoomiga objektiiv
Olenemata sellest, kas naudid spordiüritust, kontserti või kajastad pereüritust, võimaldab DC220 tänu oma 35x optilisele zoomile sul tegevusele veelgi lähemal olla. Salvesta suurepärase kvaliteediga videot otse DVD (-R/-RW/-R DL) plaatidele. Elektrooniline pildistabilisaator korrigeerib käevärina, mis on eriti nähtav siis, kui objektiiv teleasendis suurima suurenduse peal. Kui sul on vaja objekte veelgi lähemale tuua, võid kasutada ka võimsat 1000x digitaalset zoomi.

Täislahutusega laiekraan
DC220 on optimiseeritud salvestama täislahutusega 16:9 videot. Nii saad lisada oma koduvideotele rohkem kinofilmi sarnase efekti. Et kindlustada mugev kadreerimine on nii DC220 suur 2,7" LCD ja pildiotsija 16:9 kuvasuhtega.

DIGIC DV II
DC220 on saanud Canoni HDV kaameratelt ka uue DIGIC DV II protsessori, mis pakub suurepärast värvide reprodutseerimist, ning paremat müravähendustehnoloogiat. Tänu uuele võimsale protsessorile on täislahutusega fotode tegemine võimalik ka video salvestamise ajal. DIGIC DV II toob kasutajani erksad, elutruud värvid nii pildistades kui ka filmides.

Salvesta aga edasi!
DC220 on võimeline videot salvestama kauem kui teised kaamerad kuna toetab ka kahekihilisi pikemat salvestusaega pakkuvaid DVD-R DL plaate.

Kiirstart
Võida teisi kasutades Canoni uut kiirstardi funktsiooni, mis võimaldab ooterežiimist ühe nupuvajutusega salvestama hakata, aga samas ka akut säästa. Kui teistel kulub salvestama hakkamiseks mitmeid-mitmeid sekundeid, siis DC220 on selleks ajaks juba ammu videot salvestamas.

Joystick
DC220 on disainitud ühe käega tegutsemiseks, ning seega on lisatud kaamera juhtpaneelile mugav Joystick-kontroller, millega saab mugavalt ligi tähtsamatele funktsioonidele.

Stiilne ja õhuke
Kompaktne, kerge ja ergonoomiline DC220 võimaldab mugavat filmimist ka siis, kui üritused pikaks venivad. Õhukest ja kompaktset kaamerat on parem ka reisile kaasa võtta.

MiniSD
Salvesta täislahutusega fotosid mugavatele MiniSD mälukaartidele. Pilte saab salvestada ka DVD plaatidele.

USB2.0
Lae fotosid arvutisse kasutades selleks kiiret USB2.0 ühendust.