NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DC230

Megapikslise lahutusega DVD kaamera, mis mõeldud salvestama ka laiekraan videot. DC230 toetab ka DVD-R DL kahekihilisi plaate. Uus DIGIC DV II protsessor koostöös 35x optilise zoomiga garanteerivad enneolematu filmimiskogemuse.

• Megapiksline lahutusvõime
• 35x optiline zoom (1000x digitaalset zoomi)
• Täislahutusega laiekraan salvestamine ja 2,7" laiekraan LCD
• DIGIC DV II
• DVD-R DL kahekihiliste plaatide tugi
• Kiirstardi funktsioon
• Joystickiga juhtpaneel
• Õhuke ja kompaktne
• MiniSD ühilduv
• USB2.0 liides

Otse DVD-le
Megapiksline CCD salvestab erksate värvidega, detailirohket videot ja fotosid. Otse DVD (-R/-RW/-R DL) plaadile salvestamine on mugavaim viis oma koduvideod suurele ekraanile saada - lihtsalt finaliseeri salvestatud plaat kaameras, ning seejärel tõsta see oma DVD mängijasse ja vaata oma reisivideot otse telekast. Ei mingit ootamist ega tühiseid asjatamisi.

Ole osa tegevusest
Tänu DC230 võimsale 35x optilise zoomile oled igale momendile lähemal. Elektrooniline pildistabilisaator korrigeerib käevärina, mis on eriti nähtav siis, kui objektiiv teleasendis suurima suurenduse peal. Kui sul on vaja objekte veelgi lähemale tuua, võid kasutada ka võimsat 1000x digitaalset zoomi.

Täislahutusega laiekraan
DC230 on optimiseeritud salvestama täislahutusega 16:9 videot. Nii saad lisada oma koduvideotele rohkem kinofilmi sarnase efekti. Et kindlustada mugev kadreerimine on nii DC230 suur 2,7" LCD ja pildiotsija 16:9 kuvasuhtega.

DIGIC DV II
DC230 on saanud Canoni HDV kaameratelt ka uue DIGIC DV II protsessori, mis pakub suurepärast värvide reprodutseerimist, ning paremat müravähendustehnoloogiat. Tänu uuele võimsale protsessorile on täislahutusega fotode tegemine võimalik ka video salvestamise ajal. DIGIC DV II toob kasutajani erksad, elutruud värvid nii pildistades kui ka filmides.

Salvesta aga edasi!
DC230 on võimeline videot salvestama kauem kui teised kaamerad kuna toetab ka kahekihilisi pikemat salvestusaega pakkuvaid DVD-R DL plaate.

Kiirstart
Võida teisi kasutades Canoni uut kiirstardi funktsiooni, mis võimaldab ooterežiimist ühe nupuvajutusega salvestama hakata, aga samas ka akut säästa. Kui teistel kulub salvestama hakkamiseks mitmeid-mitmeid sekundeid, siis DC230 on selleks ajaks juba ammu videot salvestamas.

Joystick
DC230 on disainitud ühe käega tegutsemiseks, ning seega on lisatud kaamera juhtpaneelile mugav Joystick-kontroller, millega saab mugavalt ligi tähtsamatele funktsioonidele.

Stiilne ja õhuke
Kompaktne, kerge ja ergonoomiline DC230 võimaldab mugavat filmimist ka siis, kui üritused pikaks venivad. Õhukest ja kompaktset kaamerat on parem ka reisile kaasa võtta.

MiniSD
Salvesta täislahutusega fotosid mugavatele MiniSD mälukaartidele. Pilte saab salvestada ka DVD plaatidele.

USB2.0
Lae fotosid arvutisse kasutades selleks kiiret USB2.0 ühendust.