NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DC40

Ergonoomilise kujuga, stiilne Canoni DVD-le salvestavate kaamerate lipulaev, millel on 4,29 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor, DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor ja 10x optiline zoom.

• 4,29 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor
• Tõeline, suure lahutusvõimega laiekraan-režiim
• 2,7" vedelkristallekraan ja värviline pildiotsija
• 10x optiline zoom
• DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessor
• Kiire USB2.0 liides
• Sisseehitatud välklamp
• Super-öörežiimi videovalgusti
• Otseprintimine
• Kaasas tarkvara

4,29 Megapikslit
4,29 Megapikslise lahutusvõimega DC40 salvestab kõrge lahutusvõimega 16:9 formaadis video otse DVD (-R/-RW) plaadile. Tõetruud fotod salvestatakse ülikompaktsele miniSD mälukaardile.

Igavesed kurvid
DC40 ei ole mitte ainult suure jõudluse, vaid ka stiilse, pilkupüüdva disainiga. Tulemuseks on kergesti kasutatav, intuitiivse nupupaigutusega elegantne kaamera, mis kombineerib omavahel omapärase välimuse ja kasutuslihtsuse.

Tõeline laiekraan-režiim
DC40 on optimiseeritud suure lahutusega 16:9 formaadis video salvestamiseks. Kaamera 2,7" vedelkristallekraan ja värviline pildiotsija garanteerivad, et filmimise ajal nähtav pilt on identne salvestatud videoga. Horisondi loodis hoidmise teeb kergeks vedelkristallekraanil asetsev horisontaalmarker - niimoodi saad ka raskeimates oludes võimsad, mõjuvad panoraamvõtted. Tavalise 4:3 režiimi ja laiekraan 16:9 režiimi vahetamiseks piisab ühest nupuvajutusest.

10x optiline zoom
Tänu Canoni inseneride poolt loodud suurepärasele 10x optilise zoomiga objektiivile, suudab DC40 4,29 Megapikslisest CCD sensorist viimase välja pigistada. Elektrooniline pildistabilisaator (EIS) garanteerib selle, et salvestatud videopilt oleks värinavaba ja muutuva kiirusega zoomi abil saab filmida suurepäraseid, huvitavaid kaadreid.

Autentsed värvid DIGIC DV abil
Canoni DIGIC DV kujutisetöötlusprotsessori tagab, et salvestatud video oleks särav ja värvid võimalikult sarnased originaalile. Salvestatud fotod näevad säravad välja ka väljatrükkides ja televiisoriekraanil ettemängitavas videos on taevas täpselt seda sinist värvi nagu originaalis.

Suure kiirusega ühenduvus
USB2.0 liidese abil on lihtne kiiresti salvestatud video ja fotod arvutisse laadida, et neid seal siis töödelda ja sõpradega jagada.

Sisseehitatud välklamp
Suure lahutusvõimega DC40-l on ka võimas välklamp, et pildid tuleksid välja suurepärased ka hämaras või täielikus pimeduses.

Super-öörežiimi videovalgusti
Filmides super-öörežiimis on kindlasti palju kasu sisseehitatud videovalgustist - niimoodi saad ka kõige pimedamates oludes suurepärased kaadrid.

Otseprintimine
DC40 võimaldab ühe klahvivajutusega saata fotod otse arvutisse või siis printida nad PictBridge ühilduva printeriga fotopaberile.

Kaasasolev tarkvara
Kaameraga on kaasas võimas tarkvarapakett videoklippide ja fotode haldamiseks, sisaldades ka ZoomBrowserit (Windows) ja ImageBrowserit (MacOS).

DC40 on Eestis saadaval alates maikuust