NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DC50

5,39 Megapikslise lahutusvõimega DVD kaamera koos DIGIC DV II protsessori, 10x zoomiga objektiivi ning optilise pildistabilisaatoriga. Kaamera juures on parandatud ka aku eluiga, ning lisandunud on DVD-R DL kahekihilistele suurema mahutavusega plaatidele salvestamine.

• 5.39 Megapiksline CCD ja RGB põhivärvide filter
• 10x optiline zoom koos optilise pildistabilisaatoriga
• DVD-R DL plaatide tugi ja pikem aku eluiga
• DIGIC DV II kujutisetöötlusprotsessor
• Täislahutusega laiekraan salvestamine
• Kiirstardi funktsioon
• Edasiarendatud fotorežiim
• Automaatne objektiivikate ja välklamp
• MiniSD kaartide tugi
• PictBridge otsetrükk

5,39 Megapikslit
DC50 kombineerib võimsa 5,39 Megapikslise sensori suurepärase pildikvaliteedi, ning DVD-le salvestamise mugavuse. Koostöös RGB põhivärvide filtriga on kindlustatud elutruude värvide reprodutseerimine.

Optiline pildistabilisaator
DC50 10x optilise zoomiga objektiiv sisaldab uut võimsat optilist pildistabilisaatorit, mis kasutusel ka Canoni HDV kaameras HV10. See edasiarendatud optiline pildistabilisaator saab hakkama ka selliste sagedustega, millega odavamad lahendused hätta jäävad.

Salvesta aga edasi!
DC50 on võimeline videot salvestama kauem kui teised kaamerad kuna toetab ka kahekihilisi pikemat salvestusaega pakkuvaid DVD-R DL plaate. Uued energiasäästulahendused aga pikendavad aku eluiga. Saadaval on ka suurema mahutavusega lisaaku.

DIGIC DV II
DC50 on saanud Canoni HDV kaameratelt ka uue DIGIC DV II protsessori, mis pakub suurepärast värvide reprodutseerimist, ning paremat müravähendustehnoloogiat. Tänu uuele võimsale protsessorile on täislahutusega fotode tegemine võimalik ka video salvestamise ajal. DIGIC DV II toob kasutajani erksad, elutruud värvid nii pildistades kui ka filmides.

Täislahutusega laiekraan
Lisa oma koduvideotele kinoefekt salvestades nad 16:9 kuvasuhtega. Selleks on ideaalne ka 2,7" suure lahutusega laiekraan LCD ekraan. Aku eluea pikendamiseks kasuta värvilist elektroonilist pildiotsijat, mis samuti laiekraanformaadis.

Kiirstart
Võida teisi kasutades Canoni uut kiirstardi funktsiooni, mis võimaldab ooterežiimist ühe nupuvajutusega salvestama hakata, aga samas ka akut säästa. Kui teistel kulub salvestama hakkamiseks mitmeid-mitmeid sekundeid, siis DC50 on selleks ajaks juba ammu videot salvestamas.

Edasiarendatud fotorežiim
5,39 Megapikslise lahutusvõime täielikku kasu näed siis kui DC50ga fotosid salvestad. Lisaks võimsatele videofunktsioonidele sisaldab see DVD kaamera endas ka fotofunktsioone, mida tavaliselt ainult eraldi fotokaameratest leiab.

Objektiivi kate ja välklamp
Sisseehitatud välklamp võimaldab pildistada ka pimedas. Kaamera objektiivi kaitsmine on väga tähtis, mistõttu DC50 sisaldab endas automaatset objektiivi katet, mis avaneb ja sulgub automaatselt kaamerat sisse või välja lülitades. See tähendab, et objektiiv on alati kaitstud.

MiniSD
Salvesta täislahutusega fotosid mugavatele MiniSD mälukaartidele. Pilte saab salvestada ka DVD plaatidele.

PictBridge
DC50 toetab fotode või videokaadrite otsetrükki kõikidesse PictBridge standardit toetavatesse printeritesse.