Canon
DIGISUPER 86II xs

DIGISUPER 86II xs

Suure zoomi ja pildistabilisaatoriga uusimat tehnoloogiat sisaldav väliobjektiiv.

• 86x zoom
• HDTV kvaliteet
• X-Element ja Power Optical System
• Optiline pildistabilisaator
• CAFS fokusseerimissüsteem

HD optiline jõudlus koostöös 86x zoomi ja 9.3mm lainurgaga
DIGISUPER 86II xs ja DIGISUPER 86II TELExs on erilised väliobjektiivid, mis kasutavad Canoni uut "Power Optical System" tehnoloogiat ja "X-elementi". Kasutades uusimat tehnoloogiat on DIGISUPER 86 xs kvaliteetne objektiiv HDTV lahutusega salvestamiseks, arendatud 9.3mm lainurk ja võimsa 86x zoomiga objektiiv on suuruselt siiski võrdne tavalise lahutusega objektiividega.

X-element ja POWER OPTICAL SYSTEM
Canon on arendanud selle uuendusliku optilise disaini ehituse kasutades uusimat leiutatud optilist elementi kõige efektiivsemal moel. Selle ehituse nimeks on pandud POWER OPTICAL SYSTEM, mis tagab paremad spetsifikatsioonid ja kvaliteedi kasutades uut optilist X-elementi, mis minimiseerib aberratsioonid.

Pildistabilisaator
Väliobjektiivide ajaloos on olnud hetki, kus arvati, et enam võimsamaid objektiive luua pole võimalik. Objektiivide fookuskaugused läksid nii suureks, et isegi nõrgim tuul või operaatori liigutus põhjustasid pildi rappumise sel määral, et lõppkujutise kvaliteet muutus talumatuks. See kõik muutus kui Canon kuulutas välja oma uued SHIFT-IS pildistabilisaatori tehnoloogiat kasutavad objektiivid, mis saavad jagu pildi stabiliseerimisega ka suurimatel fookuskaugustel.

CAFS fokusseerimissüsteem
Zoomimisel nihkub tavaliselt fookus paigast, sest zoomimisel muutub vaatenurk ja pildi suurus. Nüüd aga kasutades uut 32bitist protsessorit, mis kalkuleerib andmeid kiiremini on võimalik hoida pilt fookuses kogu zoomi ulatuses ja fokusseerimise "zoom-effecti" võib unustada ajalukku.

Crossover ühilduvus
Lisavarustusena saadaval duaalne kuvasuhte lülitussüsteem "Crossover", mis mõeldud kõigile 16:9/4:3 lülitatavatele kaameratele.

DIGITAL SERVO SYSTEM
Canoni uusima generatsiooni digitaalne servosüsteem võimaldab kasutada paljusid uusi funktsioone nagu näiteks konstantset vaatenurka fokusseerides (CAFS) ja valikut erinevatest servofunktsioonides. Neid uuendusi on võimalik kasutada ainult uue digitaalse servosüsteemiga. Lisaks sellele on võimalik ka objektiivi tarkvara uuendamine, kui tekib uusi funktsioone. See tähendab, et sellel DIGISUPER seeria objektiivil on piiramatud võimalused.

Objektiivi ingliskeelne brošüür

Tooteid samast grupist…

DIGISUPER 100 xs

DIGISUPER 86II xs

DIGISUPER 86II TELExs

DIGISUPER 75 xs

DIGISUPER 72 xs

DIGISUPER 60 xs

DIGISUPER 25 xs

DIGISUPER 23 xs

DIGISUPER 22 xs