NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DM-MVX200i

Canon MVX200i aitab kõik huvitavad ja olulised hetked elavalt ja tõetruult talletada. Kvaliteetne optika, võimas zoom ning lai valik abistavaid funktsioone on ühendatud kompaktse, kerge ja pilkupüüdva disainiga. Kaamera ergonoomiline disain võimaldab teda ka pikemate filmilõikude salvestamisel mugavalt käes hoida ja kõik juhtklahvid on otse sõrmeulatuses.

• 14x optiline zoom
• 1/4.5" 1.33 megapikseliga CCD
• DIGIC DV protsessor
• Kõrge lahutusvõimega 16:9 laiekraanirežiimi
• Pildistabilisaator
• Öövõtterežiim
• Motion JPEG salvestamise võimalus
• Digitaalse fotoaparaadi funktsioon
• Direct Print ja PictBridge ühilduv

Taba ka peened detailid
Kvaliteetse video ja fotode salvestamise eest kannab hoolt kõrge 1,33 megapikselise lahutusvõimega CCD-sensor . Nii võid olla kindel, et kõik põnevad hetked talletuvad teravalt ka pisidetailideni.
MVX200i’l on võimas kuni 14X optiline ja 280X kombineeritud zoom ning et filmimine oleks sujuv, on kaamera varustatud Canoni tunnustatud optilise pildistabilisaatoriga. See võimas tehnoloogia kõrvaldab praktiliselt kaamera kõikumise ning võimaldab filmida isegi liikuvast autost. Canoni DIGIC DV protsessor garanteerib aga, et värvid jäädvustatakse elavalt ja tõetruult – sinine taevas ei muutu tuhmiks, erksad punased ja oranžid toonid ei kaota oma sära, samas kui inimesi filmides või pildistades jäävad nahatoonid meeldivalt neutraalseks.

Loov ja mugav filmimine
Loominguline filmimine MVX200i-ga on lihtne ja käepärane. Näiteks, kui soovid luua huvitavat kombinatsiooni kaadri servas asuva võtteobjektiga, on kaameral kolm iseteravustamispunkti. Salvestuse jälgimiseks ja ülevaatamiseks on kaameral suur 2,5" vedelkristallekraan ja värviline pildinäidik. Erinevates võttetingimustes aitavad kaamera 8 filmimisrežiimi saavutada soovitud tulemuse, eraldi režiimid on näiteks spordisündmuste, portreede, hämaras filmimise ning öövõtete jaoks. Video meeleolu tõstmiseks on kaameral ka lai valik digitaalefekte, näiteks seepia-värv, must-valge, mosaiik, lainetus ning 9 erinevat pimendusrežiimi.

Fotoaparaadi võib koju jätta
Kaameraga saab teha ilusaid kõrge lahutusvõimega (SXGA) digifotosid. Et pildid oleksid sama teravad, kui fotoaparaadiga jäädvustatud, on MVX200i varustatud mehaanilise katikuga. See aitab vältida videokaameratega pildistamisel sageli kaasnevat ähmasust. Pildistada saab ka samaaegselt video salvestamisega (video kantakse kassetilindile, fotod mälukaardile) ning koos fotodega talletatakse kaameramäärangute info, et tagada printimisel parimad väljastustulemused (Exif-tehnoloogia).

Lai ja sujuv ühilduvus
Arvuti või printeriga ühendamiseks on kaameral nii DV- kui USB-liides. DV-liides võimaldab väga kiiret andmesidet ning on mugav video redigeerimiseks ning fotode ja videofailide kiireks salvestamiseks arvutisse. Videomaki ja muude analoogseadmetega ühendamiseks on kaameral analoog-digitaalkonverter. See aitab analoog-video digitaalseks muuta ning seejärel digivideolindile või arvutisse kanda.
Salvestuste printimise ning arvutisse laadimise lihtsustamiseks on kaameral Canoni prindi/jaga-nupp. Ekraanile ilmub menüü, kust kasutaja saab soovitud pildid/videod välja valida ning seejärel tuleb printimise või siirdamise alustamiseks vaid korraks nupule vajutada.

Jaga elamusi sõpradega
Kaamera komplektis olev Canoni DV Messenger 2.0 tarkvara on hea võimalus sõpradega suhtlemiseks või videokonverentsi pidamiseks. Selle abil saab MVX200i veebikaamerana kasutada ning kontrollida mitmeid toiminguid, näiteks kaugjuhtimisega zoomimine, pildistamine või video salvestamine. Samuti võid pidada sõbraga kahesuunalist videokonverentsi ning saata tema arvutisse faile oma mälukaardilt või MiniDV-kassetilt.
Video ning piltide jagamiseks internetis või e-postiga on üks lihtsamaid võimalusi Motion-JPEG formaat. Kaamera võimaldab filmi sellel kujul otse mälukaardile salvestada või olemasolev materjal sellesse formaati viia. Sõltuvalt mälukaardi mahust saab salvestada kuni 60 minutit videot (QVGA- või QQVGA-formaadis).