NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DM-MVX20i

MVX20i näeb välja ja on kasutatav nagu videokaamera, kuid samal ajal on see ka enam kui 60-aastasele fotograafia-alasele kogemusele toetuv Canoni digitaalne fotoaparaat. Kaamera kasutamiseks erineval otstarbel pead selle lihtsalt lülitama videorežiimist fotorežiimile või vastupidi. Uusim Canoni tehnoloogia annab sulle võimaluse kõiki sündmusi ja helisid läbi salvestatud videomaterjali uuesti kogeda või südamelähedasi hetki fotosid vaadates meenutada. Kõik mälestused on kvaliteetselt tallele pandud, et saaksid neid veel pikkade aastate vältel nautida.

Selgemad mälestused
MVX20i tagab selged ja teravad mälestuspildid, nii fotol kui videos. Muljetavaldav 2,2 megapiksliga CCD, DIGIC DV, RGB põhivärvide filter ja pildistabilisaator on vaid mõned selle kaamera omadustest, mis tagavad samaväärse teravuse ning värvid, mida enda ümber ka päris elus näed.

2,2 megapiksliga CCD ja DIGIC DV
Enamikest sama klassi videokaameratest laiemat värviskaalat ja erksamaid detaile pakkuva MVX20i 2,2 megapiksliga CCD ja DIGIC DV võimaldavad jäädvustada värve sama erksalt, nagu need pildinäidikust vaadatuna paistavad. Canoni 2,2 megapiksliga CCD kõrge lahutusvõime annab laitmatu kvaliteediga videod ja fotod. DIGIC DV videolõikude ja fotode eraldi töötlemise võimalus tagab optimaalse signaali nii televiisorisse, printerisse kui arvutisse. Tulemus? Pildid on sama kaunid kui su mälestused.

RGB põhivärvide filter
Tänu MVX20i RGB põhivärvide filtrile säilitavad värvid oma intensiivsuse ja erksuse. Selle asemel, et sama moodi nagu enamik kaameraid värvid tsüaaniks, magentaks, kollaseks ja roheliseks (CYMG) lahutada, loeb RGB põhivärvide filter neid samal kujul, nagu nad televiisoris esitatakse, nii et infot ei lähe kaduma. Päikeseloojangud on purpurpunased, muru säravroheline ja taevas erksinine.

Pildistabilisaator
See innovatiivne tehnoloogia võimaldab väreleva pildi probleemiga igaveseks hüvasti jätta. Pildistabilisaator on sisseehitatud funktsioon, mis vähendab kaamera värina mõju ja pildi hägusust. See tähendab, et kristallselged salvestused on tagatud igas olukorras.

Muljetavaldav võimalusteküllus
MVX20i on tulvil kõrgkvaliteetseid funktsioone, mis võimaldavad jäädvustada iga viimse kui hetke laitmatu detailsusega. Kõrge suurendussuhe, mitmed paindlikud võtterežiimid, sealhulgas super-öövõtte ning nahatoonide režiim, suur 2,5" värviline vedelkristallekraan ja kõrglahutusvõime 16:9 (lai-ekraani) režiim tagavad, et miski ei jää tabamata.

Kõrge suurendussuhe
60-aastane kogemustepagas fotograafia vallas on võimaldanud varustada kaamera tippkvaliteediga, kõrge suurendusastmega Canoni originaal-objektiiviga. MVX20i laseb 12-kordse optilise zoomiga liikuda võtteobjektile nii lähedale kui soovid.

Kõrge lahutusvõime 16:9
Kõrglahutusvõimega 16:9 režiim võimaldab jäädvustada palju, palju rohkem Kuuludes oma klassi parimate hulka, püüab kaamera tähtsatest hetkedest laiema pildi. Uus 16:9 režiim annab rohkem efektiivseid piksleid, tänu millele saad salvestada ehtsat 16:9 materjali, mitte lihtsalt laiekraani formaati venitatud pilte. Ka vedelkristallekraan kohaldub vastavalt laiekraani formaadile, et kasutaja näeks täpselt seda pilti, mida ta salvestab.

Nahavärvi režiim
Nahavärvi režiimi kasutamisel jäävad kõik filmitavad pildile parimas valguses, kuna kaamera tuvastab täpse nahatooni ja annab näole pehme valguse efekti, et nahadefektid ja kortsud vähem välja paistaksid.

Öövõtte režiimid
Kui kogu tegevus toimub pimedas, saad sellegipoolest MVX20i öövõtte režiimiga selgete värvidega salvestused.

Lase piltidel oma elamustest jutustada
Kõik mälestused ei pea olema videoks salvestatud. Saad neid jäädvustada ka MVX20i kaamera fotofunktsioonide abil. Lüliti ‘Video’ asendist ‘Foto’ asendisse lükkamisega, muudad videokaamera suure jõudlusega Canoni digitaalseks fotoaparaadiks. Jäädvusta tähtsad hetked kõrge kvaliteediga fotodena ning prindi välja või saada e-postiga sõpradele.

Automaatne säri "kahvel"
Automaatse säri "kahvliga" saad pildistada kiirelt, õige särituse pärast muretsemata. Kaamera teeb kolm järjestikust võtet – ühe soovitatava säri määranguga, ühe kergelt alasäritatult ning ühe kergelt ülesäritatult. Seejärel saad valida endale meelepärase määrangu välja.

Sarivõtte funktsioon
Sarivõtte funktsiooniga on tagatud, et kordumatud hetked saavad alati jäädvustatud. See võimaldab jäädvustada pilte kiirusega 3 või 5 kaadrit sekundis (välgu kasutamisel 2 kaadrit sekundis), kuni 10 järjestikuse kaadri tegemisel.

Iseteravustamise raam
Iseteravustamise raami funktsiooniga saad valida ühe kolmest kaadri teravustamispiirkonnast vastavalt sellele, millisele objektile soovid tähelepanu juhtida. Eksperimenteerimishimulistele pakub käsiteravustamise rõngas suuremat loominguvabadust.

Filmimise ajal foto salvestus
Kujutle vaid, kui palju rohkem võiks sul mälestusi talletatud olla, kui saaksid fotosid teha video filmimise ajal. See kaamera võimaldab video salvestamise ajal teha e-posti teel saadetava foto ning salvestada selle mälukaardile või lülitada kaamera fotorežiimile ja jäädvustada kõrglahutusvõimega, kuni 15 x 21 cm formaadis väljaprinditavad pildid.

Meenuta, mäleta, koge uuesti
Mälestused on kallihinnalised, sellepärast on MVX20i mõeldud neid jäädvustama, et saaksid nendesse ise uuesti ja uuesti süveneda või jagada neid erineval moel sõprade ja perekonnaliikmetega. Kaamera kütkestava välimusega korpus on ka praktiline. Ergonoomiline disain on toonud kõik vajalikud nupud su sõrmeulatusse ning 8 võimalikus keeles menüü on kergesti navigeeritav - sobivamat kaamerat sinu kallite mälestuste jäädvustamiseks ja uuesti läbielamiseks ei ole võimalik leida.

Motion JPEG salvestus
Motion JPEG tugi muudab mälestuste jäädvustamise ja jagamise enneolematult hõlpsaks. Saad teha kuni 60 minuti pikkusi, 15-kaadrit-sekundis Motion JPEG salvestusi, sõltuvalt mälukaardi mahust. Samuti on võimalik videosalvestuste kopeerimine DV-lindilt SD-mälukaardile või multimeediakaardile, e-postiga saatmine ning kogu sõprusringkonna ja perega jagamine.

Ühenda, vali välja, prindi/jaga
Nii lihtne see ongi. Ühenda oma kaamera Canoni fotoprinteri või mis tahes PictBridge-ühilduva printeriga, vali soovitud pilt välja ja vajuta kuni 15 x 21 cm formaadis kõrgkvaliteetsete fotode väljaprintimiseks Prindi/jaga-nupule. Kõike seda saad teha ilma arvuti vahenduseta. Prindi/jaga-nupp võimaldab ka kaamera ühendamist Windows-operatsioonisüsteemis töötava arvutiga, pildi väljavalimist ning nupuvajutusega selle mugavalt e-postiga saatmiseks arvutisse laadimist. Sõltuvalt sellest, millega kaamera ühendatud on, toimub soovitud funktsiooni – printimise või jagamise – valimine automaatselt.

Hõlbus ühilduvus
FireWire-liidese kaudu on videolõike lihtne otse arvutisse saata, laadides need DV-lindilt otse arvutisse, samas kui USB-ühendus võimaldab laadida pilte või heliga videolõike mälukaardilt arvutisse. Arvutiga on mugav videolõike redigeerida ning fotosid kärpida, suurendada/vähendada või pöörata, kuni oled salvestusega rahul, et seda teistele näidata.

DV Messenger 2
Jaga oma mälestusi ja tähtsaid momente otse ja kiirelt, MVX20i Webcam-funktsiooniga, DV Messenger 2 abil. See võimalus pakub visuaalset kontakti sõprade ja perekonnaliikmetega, isegi kui nad viibivad tuhandete kilomeetrite kaugusel.