NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DM-MVX35i

Canoni 2,2 megapikslise ja 10x optilise zoomiga MVX35i pakub lisaks suurepärase video salvestamisele ka kõrge kvaliteediga fotode jäädvustamisvõimalust. Kaamera märksõnadeks on muuhulgas RGB-värvifilter, sisseehitatud välk, võimalus filmimisega paralleelselt pildistada ning Canoni DIGIC DV protsessor.

Lihtsalt stiilne
Hetkest kui MVX35i satub Sinu kätesse, ta sealt enam ei lahku. See Sinu kujutlusvõime tehniline pikendus teeb palju rohkem, kui ainult lindistab. Multifunktsionaalse kaamera särava metallist kesta all pesitseb võimas 2,2 megapiksline sensor ja palju muud, mis tavaliselt ainult ühe funktsiooniga seadmetele reserveeritud.

Selge pilt
2,2 megapiksline lahutus tagab unikaalse häirevaba videopildis ja lubab teha kõrgekvaliteetseid fotosid, mis säilitavad kvaliteedi ka 15x21cm suuruselt printides.

Tõene ja naturaalne
Sinisem taevas, rohelisem muru ning naturaalne, puhas ja terve jume on omadused, mis iseloomustavad MVX35i poolt salvestatud ja Canoni DIGIC DV protsessori poolt töödeldud videopilti.

Optika
60 aasta Canoni optikaalaste kogemuste abil on ehitatud esmaklassiline 10x zoom-objektiiv. Märkimisväärne F1.8/2.5 avaarv näitab, et kaamera võtab valgusest kõik, mis võimalik ja kindlustab täpse, selge ja puhta pildi terve kaadri ulatuses ka hämaras valguses.

Otseprintimine
Lihtsalt kasutatava "Prindi/jaga" nupu abil saab kergelt ja kiirelt printida otse "PictBridge" ühilduvasse printerisse või vähese vaevaga pildid personaalarvutisse laadida.

Lisavalgus
Võimas LED tuli lubab filmida täisvärvidega ka täielikus pimeduses.

MPEG4
Olenevalt SD või MMC tüüpi mälukaardi mahutavusest on võimalik sinna peale salvestada, kas otse või DV-kassetilt, kuni 60 minutit MPEG4 formaadis videolõike, mida kerge üle interneti sõpradega jagada.