NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DM-MVX45i

Canon MVX45i on 2,2 megapiksline 14x optilise zoomiga (280x kombineeritud) digivideokaamera. MVX45i on varustatud kõrge lahutusvõimega 16:9 režiimi, elektroonilise pildistabilisaatori, suure 2,5” LCD-ekraani ja välklambiga. Lai funktsionaalsus ja stiilne, ergonoomiline disain on mõeldud neile, kes nõuavad kaameralt mõlemas osas tippkvaliteeti. Kaameral on ka mini videotuli.

Võim sinu peopesas
Stiilne 14x optilise zoomiga MVX45i on sama suurepärane käsitseda kui tulemused, mis ta salvestab. Laitmatu pildikvaliteedi saavutamiseks on stiilsesse, kompaktsesse kesta peidetud võimas 2,2 megapiksline sensor ja RGB põhivärvide filter.

Kindel kui kalju
Tavaliselt palju kallimates kaamerates kasutatav OIS optiline pildistabilisaator töötab kui nähtamatu statiiv kindlustades rahuliku kõikumatu pildi. Erinevalt elektroonilisest pildistabilisaatorist jätkab OIS tööd ka foto- ja 16:9 režiimis.

Kaks ühes
Võimsa Digic DV protsessoriga MVX45i-l on fotofunktsioonid, mis tüüpiliselt ainult spetsiaalselt fotode jaoks mõeldud kaamerates. Sul on võimalik valida erinevaid pildiefekte, nagu näiteks seepiatoonid või "erksad värvid". Spetsiaalsete särirežiimide toel saavutad hiilgava tulemuse ka keerulistes valgustingimustes. Kahe kanaliga Digic DV töötlus lubab salvestada fotosid ja videot samaaegselt.

Täpne optika
60 aasta Canoni optikaalaste kogemuste abil on ehitatud esmaklassiline 14x zoom-objektiiv. Asfääriline lääts tagab selge pildi kaadri servast serva ja Super Spectra multivääristus summutab peegeldused.

Emotsionaalsed värvid
Erinevalt konkureerivatest toodetest, mille võimalused on üldprotsessorite poolt piiratud, on Canoni DIGIC DV protsessor konstrueeritud spetsiaalselt pildikvaliteedi tõstmiseks. Samuti pakub see kaht eraldi kanalit foto ja video töötlemiseks nii, et kummagi kvaliteet ei pea kannatama. Selle asemel, et lihtsalt jäädvustada, mida objektiiv "näeb", loob DIGIC DV "emotsionaalseid" värve, nagu Canoni insenerid nimetavad toone ja detaile, mis mõjuvad inimese silmale meeldivamalt ja realistlikumalt. DIGIC DV koondab kõik peamised töötlus- ja mälutoimingud ühele kiibile, muutes need videokaamerad konkureerivatest toodetest efektiivsemateks.

Terav pilt
Teravustamisel aitab sama 9 punkti automaatne teravustamissüsteem, mis tuntud professionaalsetest fotokaameratest hoides pildi fookuses ka siis, kui objekt ei paikne pildi keskosas. Käsiteravustamine annab Sulle täpse ja täieliku kontrolli.

Otseprintimine
Lihtsalt kasutatava "Prindi/jaga" nupu abil saab kergelt ja kiirelt printida otse "PictBridge" ühilduvasse printerisse või vähese vaevaga pildid personaalarvutisse laadida.