DP-V3010 Reference monitor

DP-V3010 on värvitöötluse ja 4K-videotööstuse jaoks loodud 30-tolline abikuvar. DP-V3010 pakub koos Canoni EOS-kinofilmisüsteemiga 4K-digitaalkinofilmide ja laiema videotööstuse töövoogudele sisendi-väljundi lahendust.

Täpne värviedastus
Mudel DP-V3010 on loodud pakkuma 4K-lahutusvõimet koos täpse värviedastusega ning seda isegi mitme ekraani vahel. Kuvari võimsuse tagab spetsiaalselt selle jaoks arendatud ja toodetud Canoni pildiprotsessor. Koos RGB LED-taustavalgustussüsteemi ja IPS LCD-paneeliga pakub see stabiilset kvaliteeti ja värve nii jäädvustamise ajal kohapeal, kui ka järeltöötluses.

Kuvari DP-V3010 pildiprotsessor aitab tagada stabiilse heleduse ja värvi kõrgtasemeliseks ja ühtlaseks tulemuseks kogu täisekraani ulatuses. 10-bitine paneelidraiver pakub koostöös protsessoriga igast RGB-värvist 1024 eri tooni, et pilt ja tooniüleminekud oleksid alati sujuvad ja täpsed. Selle tulemusena pakub kuvar värvitöötluseks vajalikke tõetruu värviedastuse võimalusi ja alternatiivi spetsiaalsele DCI-ühilduvusega projektorile järeltöötluses.

Mudeli DP-V3010 RGB LED-taustavalgustussüsteem võimaldab rikkaliku värvigamma edastust. Koos IPS LCD-paneeliga toetab see kuvar kõige sagedamini kasutatavat kinofilmi värviruumi DCI-P3, aga ka erinevate ülekandestandardite (ITU-R BT.709, EBU ja SMPTE-C) värvigamma omadusi ja Adobe RGB värviruumi 30-tolline DP-V3010 on loodud stuudiotes või töötlusruumides kas laual või seina peal kasutamiseks ja sobib ideaalselt videotöötluseks, värvitöötluseks, eriefektide loomiseks ning 4K digitaalse kinofilmitööstuse täiendavate vajaduste toetamiseks.

Kõrge lahutusvõime ja kontrastsus
IPS LCD-paneel, lahutusvõimega 4096 x 2560 pikslit, võimaldab esitada loomutruud DCI 4K lahutusvõimet (4096 x 2160 pikslit) ilma skaleerimiseta. See kuvar sobib tänu paneeli kuvasuhtele 16 : 10 ka arvutipõhiseks töötluseks nagu kõrglahutusega fototöötlus ja visuaalefektide loomine. Veelgi enam, Canoni pilditöötlustehnoloogia võimaldab koos kontrastse IPS LCD-paneeliga kontrastisuhet üle 2000 : 1, mis on SMPTE (Society of Motion Picture and Television Engineers) minimaalne soovitatav väärtus digitaalse kinofilmimaterjali järeltöötluseks. Öövõtete ja muude hämaramate stseenide täpseks esitamiseks edastab DP-V3010 pildi tumedamate alade gradatsiooni väga täpselt, mis on digitaalses filmitööstuses väga oluline omadus.

Tänu sellele, et kogu IPS LCD-paneeli ulatuses on värvi- ja kontrastimuutused vaid minimaalsed, toetab DP-V3010 ka lainurkvaadet, pakkudes äärmiselt tõhusat lahendust töötlusruumides või seadistamisel, kui mitu kasutajat soovib pildikvaliteeti samaaegselt kontrollida.

Kohapealne seire
Canon Log Gammat toetava spetsiaalse pildirežiimiga DP-V3010 võimaldab EOS-kinofilmisüsteemi kaameratega jäädvustatud materjali juba võttekohal seireks sobivasse vormingusse teisendada.

Peale kinofilmitööstuses standardse kaadrisageduse (24p) toetab Canoni uus kuvar ka paljusid 4K-videosisendsignaale alates 23.98p kuni 60p, sealhulgas ka kaadrisagedust 50p, mis on kasutusel peamiselt EMEA-regiooni teletööstuses. ASC CDL-i metaandmete vormingu ja 1D/3D-otsingutabelite (LUT) tugi võimaldab täpset värvisobitust nii võttekohal kui töötlusruumis.

Samuti pakub DP-V3010 2K- ja täis-HD-kvaliteediga videotööstusele kolme kuva skaleerimise re˛iimi, sealhulgas Canoni tehnoloogiat Shape Tracing Technology, mis peidab sisu suurendamisel ja täisekraan-lahutusvõimega kuvamisel diagonaaljoonte sakilisuse.

Täiustatud töökindlus ja talitlusvõime
Maksimaalse usaldusväärsuse tagamiseks läbib DP-V3010 just enne teelepanekut täpse värviseadistuse. Kasutamise ajal korrigeerib tipptasemel süsteem automaatselt kõik aja jooksul toimuvad muutused värvustes ja heleduses, tagades nii püsivalt kõrge värvustäpsuse ja äärmiselt stabiilse kuvamisvõime.

DP-V3010 sisaldab juhtüksust, mis hõlbustab tänu oma lihtsale nuppude ja juhtketaste paigutusele intuitiivset juhtimist ning mida saab kasutada nii töölaual, kui ka standardsele 19-tollisele (u 483 mm) seadmeraamile kinnitatuna.

Muu tootja ühilduva anduri kasutamisel on talitlus ja hooldus veelgi lihtsamaks tehtud, toetades valge tasakaalu, heleduse, värvustemperatuuri ja värvigamma kalibreerimist ilma arvuti vahenduseta.

Tooteid samast grupist…

VBrick StreamPlayer tarkvara arvutile

VBrick EtherneTV STB seade

VBrick MPEG-2 ja MPEG-4 dekoodrid

DP-V3010 Reference monitor