NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-1210C

Uusim DR-seeria dokumendiskanner, mis ühendab endas taskukohase hinna, töökindluse ja kasutusmugavuse. DR-1210C kasutajasõbralik ja vastupidav disain teevad tast suurepärase arhiveerimislahenduse enamikule väikestest organisatsioonidest ja kodukontoritest.

• OCRi abil PDF failide tekitamine
• Jaga ja saada dokumente ühe klahvivajutusega
• Visiitkaartide skaneerimine
• Turvalisuse tagamiseks krüpteeri PDF failid ja kaitse neid salasõnaga
• Automaatne failinimede tekitamine OCRi abil, et failide indekseerimist lihtsustada

Automaatne dokumendisöötja
DR-1210C on võimalik kasutada tavalise tasaskannerina ja samas on tal ka automaatne dokumendisöötja. DR-1210C skaneerib nii värviliselt kui ka must-valgelt kiirusega kuni 12lk/min lahutusvõimega 300dpi-d. Seadmega tuleb kaasa ka lai valik tarkvara: Canon CapturePerfect 3.0, Presto! BizCard Reader 5, Adobe Acrobat 8.0 Standard ja Nuance OmniPage SE 4 - mis on juba omaette suur lisaväärtus igale ettevõttele.

Kasutajasõbralik juhtpaneel
DR-1210C intuitiivne juhtpaneel võimaldab kiiret ligipääsu skanneri funktsioonidele. Kasutajad saavad lihtsalt alustada skaneerimist kasutades üht kolmest klahvist: Skaneeri printerisse, Skaneeri faili, Skaneeri e-mailile. Olemas on ka 5 programmeeritavat JOB klahvi, mis võimaldavad seadistada kuni 50 erinevat töörežiimi paari klahvivajutuse ulatusse. JOB klahvide efektiivsus tuleb kõige enam välja siis kui kontoris on skanneril rohkem kui üks kasutaja. DR-1210C kasutamine on tänu USB2.0 liidesele ja lihtsalt-installitavale tarkvarale lihtne ka inimesele, kes pole varem dokumendiskanneritega kokku puutunud.

Kujutise kvaliteet ja töötlemine
DR-1210C on võimeline skaneerima värviliselt kuni 600dpi-se eraldusvõimega. Canoni uus 3D värvikorrigeerimistehnoloogia tagab veelgi täpsema värvigamma ja koostöös pildiparendusrežiimidega saavutab DR-1210C alati perfektse tulemuse.