NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-2020U

Kiire ja töökas DR-2020U on ideaalne skanner kodu- ja väikekontoritesse. DR-2020U skannib kiirusega 20lk/min nii värviliselt kui ka must-valgelt.

• Kiire värviline A4 skannimine 20lk/min 200dpi juures
• Arendatud kujutiste töötlemine
• Jõuline skannimine - automaatne originaalisöötur, tasaskannerikaas ja nimekaardisöötur
• Kiire ja lihtne skannimine CaptureOnTouch tarkvara kasutades
• Kaasas lai valik tarkvara


Lisainformatsioon
Lihtsasti kasutatav DR-2020U on ideaalne kiire värviline kahepoolne skanner väike- ja kodukontoritesse. Läikiva musta viimistlusega skanner saab muretult hakkama nii suurte paberikuhjade, õrnade dokumentide kui ka nimekaartide skannimisega.

Kiire skannimine
Suurendage kontori tootlikust kiire kahepoolse skanneriga, mis skannib sama kiirusega nii must-valgelt kui ka värviliselt. DR-2020U skannib automaatset originaalisööturit kasutades kiirusega kuni 20 lk/min.

Täiustatud pildikvaliteet
Arendatud kujutiste töötlemise funktsioonid nagu nt automaatne lehe mõõtmete tuvastamine, kiivsa kujutise korrigeerimine jpm tagavad kõrge kvaliteediga tulemuse ning terava pildikvaliteedi. Värvilised raportid ning fotod skannitakse perfektselt kasutades Canoni 600dpi'st kujutistöötlussensorit ja ruumilist värviparendus töötlust.

Paindlikud skannimisfunktsioonid
DR-2020U täielik paindlikkus avaldub skanneri mitmekülgses originaalihalduses. Kasutage kas automaatset originaalisööturit (mis mahutab kuni 50 lehte), tasaskannerikaant või nimekaardisööturit.

Lihtne ühe vajutusega kasutajaliides
Isegi kasutajad, kes ei tunne end skanneritega koduselt, leiavad DR-2020U väga lihtsasti kasutatavana. Sellelel intuitiivsel kasutajaliidesel on 3 pildiga nuppu enim kasutatavate tööde (printerisse skannimine, e-mailile skannimine ja kausta skannimine) käivitamiseks. Canoni CaptureOnTouch tarkvara lihtsustab tööd veelgi, hoides kokku aega ning hoides ära tekkivad vead.

Võimas tarkvara
DR-2020U'ga on kaasas ulatuslik ja mitmekülgne tarkvarakogumik dokumentide jäädvustamiseks, töötlemiseks, haldamiseks ja arhiveerimiseks. Lisaks saab skannitud pildifaile saata otse Microsoft SharePoint'i kasutades PaperPort tarkvara. Muu tarkvarana on kaasas Canoni CapturePerfect 3.0 Presto! BizCard, Nuance OmniPage ja Adobe Acrobat Standard edition.

Kokkuhoidlik ja energiasäästlik
DR-2020U'l on Energy Star sertifikaat ning seda on võimalik läbi arvuti sisse ja välja lülitada.