NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-2050C

Taskukohase hinnaga, kompaktne ja voolujooneline DR-2050C pakub suurendatud eraldusvõimet, kiirust ja usaldusväärsust. Komplektis olevad CapturePerfect ja Adobe Acrobat tarkvara lisavad kasutusmugavust ja tootlikkust.

Mahub kõikjale
Kompaktse kere, voolujoonelise kuju ja üliväikse jalusega DR-2050C sobib ideaalselt letile, riiulile või töölaua nurka. DR-2050C on palju kergesti kasutatavaid võimalusi.

Produktiivne skaneerimine
DR-2050C skaneerib hämmastava kiirusega 20 lehte minutis (A4, mustvalge, 200dpi). Ta pakub ka samasugust kahepoolset skaneerimist, kiirusega 38 lehte minutis ja seda ka värviliselt. Unikaalse "folio" funktsiooni abil saad skaneerida ka kuni A3 formaadis dokumente. Lihtsalt murra nad pooleks ja skaneeri mõlemad pooled eraldi - DR2050C teeb kahest poolest automaatselt ühe terve kujutise.

Täpne skaneerimine
DR-2050C eraldusvõime on kuni 600 dpi, et kindlustada järjekindlel ülim pildikvaliteet. Tänu innovatiivsele CIS süsteemi kasutamisele minimeerib DR-2050C pildimoonutused. Tänu sellele on ta ka väga energiasäästlik ning käivitub hetkega.

Usaldusväärne
Isehäälestumise lihtsus, selged klahvid ja palju kasutajasõbralikke funktsioone kindlustavad mugavad ja lihtsa kasutuse. Vastupidav ja töökindel DR-2050C töötab aastaid. Canoni unikaalne skaneerimissüsteem kindlustab, et skannerit ei pääseks rikkuma tolm.

Võimas tarkvara
DR-2050C komplektis on TWAIN draiverid, Adobe Acrobat 7.0 ja CapturePerfect - pakkudes laialdasi skaneerimis- ja salvestusfunktsioone ja säästavad tunduvalt sinu aega.