NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-2080C

Dokumendiskanner DR-2080C võimaldab kasutada erinevaid skaneerimisrežiime laia valiku originaalide käsitsemiseks. DR-2080C on kiire nii ühe- kui ka kahepoolsel skaneerimisel. Seadme erakordselt väikesed mõõtmed teevad ta kasutuse võimalikuks ükskõik millises kontoris.

Dokumendiskanner DR-2080C võimaldab kasutada erinevaid skaneerimisrežiime laia valiku originaalide käsitsemiseks. DR-2080C on kiire nii ühe- kui ka kahepoolsel skaneerimisel.

DR-2080C võimaldab skaneerida must-valgeid või värvidokumente nii 24-bitiste värvide kui ka 256 halltooniga.

Lahutusvõime on valitav vahemikus 100 – 600 dpi

Teksti parandamise režiim määrab automaatselt optimaalse tekstitumeduse, nii et värvilisel taustal olev, markeeritud või väga hele tekst oleks kergemini loetav. See funktsioon on eriti kasulik pliiatsiga või pastakaga täidetud blankettide puhul ning kindlustab selle, et kõik käsitsi kirjutatu on selgelt loetav.

Ainulaadne eelskaneerimise režiim lihtsustab dokumendipaki skaneerimisel tööd ja säästab aega. Esimesel leheküljel oleva kujutise kuvamisel võid reguleerida heledust ja kontrastsust ning näha kohe tulemusi (mitte nagu eelvaate funktsiooni puhul). Seda määrangut kasutatakse ka ülejäänud paki skaneerimisel, ilma et oleks vaja esimest lehte uuesti skaneerida. Seda funktsiooni saab kasutada isegi must-valges režiimis skaneerimisel.