NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-3060

DR-3060 on kiire skanner kuni A4-formaadis dokumentide mustvalgelt (halltoonidega) skaneerimiseks.

Dokumendiskanner DR-3060 võimaldab kasutada erinevaid skaneerimisrežiime laia valiku originaalide käsitsemiseks. Seade on kiire nii ühe- kui ka kahepoolsel must-valgel skaneerimisel ja isegi ühepoolsel halltoonidega skaneerimisel. Skaneerimiskiiruste vahemik algab 40 leheküljest minutis A4-püstformaadis dokumentide skaneerimisel (must-valge/300 dpi/simpleks) kuni ülivõimsa kiiruseni 260 kujutist minutis väiksemate formaatide puhul, näiteks tšekid (must-valge/300 dpi/dupleks).

Arvuti ekraanil kuvatav "skaneerimispaneel" teeb käsitsemise kiireks ja lihtsaks ning võimaldab kasutajatel muuta määranguid virtuaalse juhtpaneeli abil. Kui ühes pakis on koos ühe- ja kahepoolsed originaalid, siis tuvastab tühja lehekülje vahelejätmise funktsioon need automaatselt ja jätab skaneerimisel vahele. Muude kasutajasõbralike funktsioonide hulka kuuluvad kuni 20 kasutajamäärangut ja käepärane abifunktsioon.

Vastupidavad ja usaldusväärsed skaneerimislahendused
DR-3060 vastab osakonna kõige raskematele skaneerimisnõudmistele: seade pakub paindlikke skaneerimisrežiime, halltoonidega skaneerimist, kiirust, suurepärast kujutisekvaliteeti ja seda on lihtne käsitseda. Samas annab üle 3 miljoni skaneerimistoimingu pikkune vastupidavus optimaalse hinna-kvaliteedi suhte koos suurendatud tootlikkuse ja töökindlusega.

Teksti parandamise režiim määrab automaatselt optimaalse tekstitumeduse, nii et värvilisel taustal olev, markeeritud või väga hele tekst oleks kergemini loetav. See funktsioon on eriti kasulik pliiatsiga või pastakaga täidetud blankettide puhul ning kindlustab selle, et kõik käsitsi kirjutatu on selgelt loetav.

Mugav eelskaneerimisrežiim lihtsustab dokumendipaki skaneerimisel tööd ja säästab aega. Esimesel leheküljel oleva kujutise kuvamisel võid reguleerida heledust ja kontrastsust ning näha kohe tulemusi (mitte nagu eelvaate funktsiooni puhul). Seda määrangut kasutatakse ka ülejäänud paki skaneerimisel, ilma et oleks vaja esimest lehte uuesti skaneerida.

Canoni skannerite kõrgelthinnatud paberisööduomadusi on senisest veelgi parandatud. Saad kasu vastupidavast, paindlikust ja töökindlast paberisöödust simpleks/dupleksskaneerimisest kõigis paberiformaatides kuni B4-ni ning kalde korrigeerimisest tarkvara poolt probleemitu paberivoo tagamiseks. Muude omaduste hulka kuuluvad NCR-paberi toetus ja praktiline 100-leheline paberikassett.

DR-3060 tarkvarapaketti kuuluvad ISIS ™,TWAIN-draiverid ja PixUtil ® (Pixel’i uus skaneerimisutiliit) Windows ® 95/98/ME/NT/2000 jaoks. Need töötavad koos paljude tarkvarapakettidega ja annavad sulle laia valiku kujundamisvõimalusi vastavalt vajadustele.

Lisavarustusena on saadaval pealkirjastaja, mis automaatselt tembeldab dokumente, et neid oleks kergem hallata. Teine tootlik lisaseade on Canoni rullide vahetuskomplekt, mis kindlustab maksimaalse tootlikkuse skanneri terve eluea jooksul.