NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-3080CII

DR-3080CII on valmis kohtuma suurimate katsumustega pakkudes suurt kiirust, paindlikkust ja paljusid võimalusi kompaktses, stiilses kestas.

Suur skaneerimiskiirus
DR-3080CII pakub mitmesuguseid skaneerimisvalikuid. Tekstidokumente saab skaneerida must-valgena kuni 40 lk/min (kahepoolselt skaneerides 80 lk/min) Kui dokument sisaldab fotot annab parema tulemuse 256-halltooniga režiim. DR-3080CII-l on ka 24-bitine värviline töörežiim nii ühe- kui ka kahepoolseks skaneerimiseks. Innovatiivne tehnoloogia kindlustab suure jõudluse nii halltoonides kui ka värviliselt skaneerides.

Kasutajasõbralikkus
Lihtsalt kasutatav tarkvara teeb kergeks nii skaneerimise kui ka skanneri seadete muutmise. Kui paberipakis on nii ühe kui ka kahepoolsed paberilehed, saab printer sellest aru ja ignoreerib automaatselt tühje lehti. Salvestada saab kuni 20 erinevat kasutajarežiimi.

Aega säästev eelskaneerimisfunktsioon
Kui on vaja skaneerida suur hulk pabereid, teeb selle kergemaks ja säästab aega eelskaneerimine. Vaadates esimest lehekülge, saab määrata heleduse ja kontrasti ja näha reaalajas tulemusi. Peale vajalikeke seadistusi võib hakata skaneerima juba tervet pakki pabereid teades, et õiged sätted on juba määratud. See töötab ka must-valges binaarrežiimis.

Produktiivne skaneerimine
DR-3080CII skaneerib kõiki paberiformaate kuni suuruseni B4. Unikaalse "folio" funktsiooni abil saab skaneerida ka kuni A3 formaadis dokumente. Lihtsalt murra nad pooleks ja skaneeri mõlemad pooled eraldi - DR3080CII teeb kahest poolest automaatselt ühe terve kujutise.

Ka heledat kirja kerge lugeda
DR-3080CII on täiustatud pildiparandusfunktsiooniga (Advanced Text Enhancement), mis parandab tunduvalt teksti loetavust skaneeringul, kui originaalil oli näiteks värvitud taust, või tekst kirjutatud hariliku pliiatsiga.

Mitmekülgne tarkvaravalik
DR-3080CII-ga on kaasas ISIS™, TWAIN draiverid ja CapturePerfect Windows® 98/ME/NT/2000/XP operatsioonisüsteemidele.