NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-4010C

Uut tehnoloogiat sisaldav usaldusväärne DR-4010C suudab skaneerida suurepärase kvaliteediga kiirusega 42lk/min.

• Kompaktne lauapealne skaneerimine
• Kiire värviline skaneerimine kiirusega 42lk/min
• Suurepärane pildikvaliteet
• Automaatne värvide tundmine skaneerimaks nii värvilisi kui ka must-valgeid dokumente ühest pakist korraga
• Kaasas Canoni CapturePerfect ja Adobe Acrobat 7.0 Standard

DR-4010C on kompaktsete mõõtmete aga suure jõudlusega järgmise põlvkonna dokumendiskanner. Sisaldades endas uusimat Canoni tehnoloogiat suudab ta tagada võrreldamatult parema kvaliteedi ja klassi parima kiiruse. Sobivaim organisatsioonidele, mis vajavad usaldusväärset ja kiiret skaneerimist ka nii must-valgelt kui ka värviliselt.

Kompaktne, kiire skanner
Jalajälg mõõtmetega 318x278mm teeb DR-4010C skannerist oma klassi ühe kompaktseima mudeli.

DR-4010C skaneerib tänu 3-realisele CMOS sensorile kõiki dokumente ühtse võimsa kiirusega. Värvilisi, must-valgeid ja halltoonides dokumente skaneeritakse kiirusega 42 kujutist minutis või kahepoolselt skaneerides kiirusega 84 kujutist minutis. Intelligentne värvilisuse tundmise funktsioon võimaldab skaneerida ka pakke, kus sees nii must-valged kui ka värvilised dokumendid. Niimoodi ei pea enne dokumente üksteisest eraldama, et neid erineva seadistusega skaneerida.

Suurepärane pildikvaliteet
DR-4010C sisaldab endas uut süsteemi, mis vastupidiselt tavasüsteemidele tagab, et paberitolm ei koguneks skaneerimisklaasile. Seega ei ole dokumendil kunagi soovimatuid musti jooni, ning ei ole vajadust pidevaks skaneerimisklaasi puhastamiseks. 3-realine CMOS sensor tagab täpsed värvid ka kiirel skaneerimisel.

Lihtne kasutada
Lihtne kasutajamenüü ja mugavad tööklahvid teevad skaneerimise mugavaks ja kasutajale meeldivaks. DR-4010C sisaldab endas ka funktsiooni, mis võimaldab skaneerida kuni 1000mm pikkuseid dokumente.

Kaks paberi teekonda (kas otse või U-kujuliselt) võimaldavad paindlikkust. Kui on tegemist paksude materjalidega nagu näiteks plastikkaardid on kasu otseteekonnast, mis võimaldab skaneerida materjali kaaluga 546g/m2.

Veelgi jõudu
Number lihtsalt valitavaid režiime võimaldavad sul parendada teksti skaneerimist mittekvaliteetsetelt originaalidelt. Mustriga tausta, heleda värviga teksti või pooltoonides taustade salvestamine koos parendusfunktsioonidega on samuti võimalik. Sarnaselt on võimalik kasutada ka spetsiaalset funktsiooni, mis tagab, et ka väga õhukesele paberile trükitud dokumendid skaneerimisel läbi ei paistaks. Tarkvarast on kaasas Canoni CapturePerfect ja Adobe Acrobat 7 Standard programmid.