NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-5010C

Paindlik, usaldusväärne, intelligentne – DR-5010C kiirendab tööprotsessi tänu erakordselt kiirele, kõrge kvaliteediga skaneerimisele nii värviliselt, halltoonides kui must-valgelt.

Kiire skaneerimine
Skaneerimiskiirus on sama nii must-valge, halltoonides kui värviskaneerimise puhul (50 lk/min), suurendades oluliselt töö produktiivsust. Kiire värviskaneerimine on võimalik tänu Canoni kolmerealisele CMOS-sensorile. Andmeid saab elektrooniliselt jagada üle firma arvutivõrgu või e-posti teel, vähendades nii aja- kui rahakulu. Dokumendipaki skaneerimiseks ja automaatselt e-postiga edastamiseks piisab ühest nupuvajutusest.

Mitmekülgne ja paindlik
DR-5010C käsitseb sujuvalt väga erinevaid dokumente, alates A4-formaadist kuni väikeste kaartideni välja. Plastik, papp ning paks ja väga õhuke paber – skanner saab kõigi nende materjalidega suurepäraselt hakkama tänu U-kujulise paberi teekonna kõrval kasutatavale sirgele paberi teekonnale.

Töökindel
Kahesüsteemne dokumendisöötur kindlustab sujuva töö ning mitmed muud funktsioonid annavad võimaluse muretuks järelvalveta skaneerimiseks. Teksti suuna määramine, automaatne paberiformaadi tuvastus, automaatne pööramine ja tühjade lehtede vahele jätmine annavad soovitud tulemused ilma, et peaks skanneri juures viibima. Uus jätkamise süsteem taastab kiiresti töö ka pärast vea esinemist.

Kõrgeim pildikvaliteet
Taba kõige peenemad detailid kuni 600 dpi optilise lahutusvõimega. Kolmerealine CMOS-sensor parandab värvikvaliteeti ning kõrvaldab värvialade segunemise probleemi. Spetsiaalne 3D-parandusfunktsioon tabab värvid tõetruult leides täpsed RGB-tasemed. Teksti parandamise ning musta/valge kontrasti reguleerimise funktsioon aitab optimeerida kulunud ja tumedal taustal oleva teksti loetavust. Samuti on võimalik automaatselt eemaldada augustatud dokumentide skaneerimisel tekkivad mustad ringid.

Võimas, aegasäästev tarkvara
DR-5010C komplektis on CapturePerfect tarkvara, mis optimeerib pildikvaliteeti, annab tõelise paindlikkuse mitmete rakendustega ning parandab üldist kasutatavust. Programm võimaldab skaneeritud dokumente vajadusel töödelda ja ümber järjestada. Lisaks on komplektis Adobe®?Acrobat® Standard tarkvara, mis aitab luua tekstiotsingu võimalusega PDF-faile dokumentide mugavaks arhiveerimiseks ning jagamiseks. Turvafunktsioon aitab kaitsta konfidentsiaalset informatsiooni.