NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
DR-5080C

DR-5080C

DR-5080C on kiire skanner kuni A3 formaadis dokumentide skaneerimiseks nii must-valgelt kui ka värviliselt.

Uus DR-5080C pakub äärmiselt tootlikku dokumenditöötlust erinevates formaatides ja materjalidel kuni A3-formaadinini. Skanneri skaneerimiskiirus on ennekuulmatud 80 lehekülge minutis, lisaks sellele on seadmel kuni 500-leheline automaatsöödu ja kahepoolse söödu funktsioonid.

Lisaks toetab DR-5080C esimese seadmena nii halltoonides kui ka (24-bitilist) standardset värvi-skaneerimist. Tänu sellega on tegemist ideaalse seadmega kontori- ja presentatsioonirakenduste tarvis, nagu näiteks graafikutega Exceli-failid.

Kompaktne ja kerge DR-5080C on eriti kasutajasõbralik tänu seadmel enesel asuvale juhtpaneelile. Seadmel on valik skaneerimisfunktsioone, sh ribakoodisõlm dokumentide automaatseks järjestamiseks, pealkirjastaja dokumentide "järeltembeldamiseks" ja märgistamisfunktsioon dokumentide "eeltembeldamiseks" reaalsel digitaalkujutisel.

Need ja mitmed teised funktsioonid teevad esitletud toote eriti kasulikuks väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Ja eelkõige tänu skanneri tänapäeva turu parimale hinna/kvaliteedi suhtele.

Canoni garanteeritud efektiivsuse ja täpsusega annab DR-5080C igat tüüpi organisatsiooni käsutusse ülikiire dokumendihalduse tehnoloogia.