NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-6050C

See kiire ja lihtsasti kasutatav dokumendiskanner ei jää jätta isegi suure töökoormuse juures. DR6050C soovitatav päevane koormus on kuni 12000 lehte.

• Kiire värviline skannimine 60lk/min 200/300dpi juures
• Sõbralik eessöödetav disain
• Paberisööturis kuni 300 lehte
• Lühike soojenemisaeg
• Arendatud kujutiste töötlemine
• Soovitatav päevane koormus kuni 12000 lehte
• Kaasas Capture Perfect tarkvara


Produktiivne ja kiire
DR6050C saavutab 60lk/min 300dpi'se lahutusvõimega skannimise nii värviliselt, must-valgelt kui ka halltoonides. Sisseehitatud pilditöötluskiip tagab täiskiirusel skannimise, isegi mitme erineva pilditöötlusfunktsiooni valimisel.

Kasutajasõbralik disain
DR6050C mugav eestsöödetav disain tagab muretu dokumentide käsitlemise. Skanneri kasutajaliides ja nupud on skanneri kasutamisel muretult loetavad.

Paindlik ja väga efektiivne
DR6050C saab kõikide igapäevaste dokumentide (arved, saatedokumendid, rapordid jm) skannimisega ideaalselt hakkama. Nii säästate paberikulu ja suurendate firma efektiivsust.

Automaatne A3 söötja mahutab kuni 300 lehte ja toetab 3 erinevat paberisöödu režiimi. Jõuline söötmismehhanism söödab ja eraldab muretult segamini dokumendid, juhusliku vea korral teavitab ultraheli topeltsöödu sensor kasutajat probleemi koheseks lahendamiseks.

DR6050C uhkustab mitmete tugevate keskkonda säästvate tunnistustega ning on oma klassi kõike energiasäästlikum skanner.

Kõrgeim pildikvaliteet
Taba kõige peenemad detailid kuni 600 dpi optilise lahutusvõimega. Kolmerealine CMOS-sensor parandab värvikvaliteeti ning kõrvaldab värvialade segunemise probleemi. Spetsiaalne 3D-parandusfunktsioon tabab värvid tõetruult leides täpsed RGB-tasemed. Teksti parandamise ning musta/valge kontrasti reguleerimise funktsioon aitab optimeerida kulunud ja tumedal taustal oleva teksti loetavust. Samuti on võimalik automaatselt eemaldada augustatud dokumentide skaneerimisel tekkivad mustad ringid.

Vastupidav ka suurte koormuste juures
DR6050C on disainitud taluma suuri töökoormusi ning skannib muretult kuni 12000 lehte päevas.
DR6050C'ga kaasas olev Canon CapturePerfect ja Capture Perfect SDK tarkvara aitavad teil kontrollida kontori töövoolu ja suurendavad skanneri kasutajakogemust veelgi rohkem.