NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-6080

Tänu Canoni uuele suure jõudlusega tippskannerile kulgevad ka keerulisemad ülesanded ilma vaevata. Kui soovid nautida taskukohase, suure jõudlusega, mitmekülgsete lisafunktsioonidega skaneerimise eeliseid, siis vali mudel DR-6080. Seade säästab tööjõukulusid, aega ja ruumi ning saab hakkama ka kõige raskemate ülesannetega.

Tippkiirusel skaneerimine
Skaneerimiskiiruse tõstmiseks kasutab DR-6080 JPEG-kokkupakkimist ja uut CIS-kujutisesensorit (kontaktne kujutisesensor). Tulemuseks on kiirus kuni 60 lk/min (must-valgelt/halltoonides, A4 rõhtasendis, 200 dpi). Sellele lisandub maksimaalne kiirus 120 kujutist/min duplekssõlmega - saad tunda rõõme, mida pakub suur jõudlus.

Silmapaistev kvaliteet
Kui tähtsaimaks peetakse kõrge kvaliteediga skaneerimist, on see Canoni mudel asendamatu. DR-6080 tagab kõrge, kuni 600 x 600 dpi eraldusvõime. Täiustatud teksti kvaliteedi tõstmise funktsioon parandab peene ja heleda teksti loetavust. Ning tänu topelt-valgusandurisüsteemile ei jää skaneeritud kujutistele originaali kortsudest tumedaid varje.

A3-tugi
DR-6080 skaneer suudab skaneerida kuni A3-formaadis ning korraga ühes pakis erinevas formaadis ja tüüpi originaale.

Mainekas töökindlus
Canoni nime on alati seostatud kõrge kvaliteediga ning uus skanner tõestab seda järjekordselt. DR-6080 kasutab uut söödumehhanismi, kombineerides seda meie vastupidava ja töökindla originaalide pidurdus-rullsüsteemiga, mis võimaldab kasutada seadmetes erineva paksusega paberit ja muudab paberisöödu veelgi töökindlamaks. Lisaks on täiustatud dokumentide söötmismehhanismi ning väljastusaluseid.

Topeltsööt ja hõlbus klambrituvastus
Kõik skannerifunktsioonid tõstavad seadme töökindlust. Topeltsöödu tuvastuse režiim ei lase korraga sööta kahte lehte. Selles režiimis kasutab seade ultrahelisignaale, mis tuvastavad topeltsöödu ning seade kuvab kohe veakoodi. Samuti saab tuvastada söötmisel klambreid. Kui andur tuvastab originaali ülanurgas klambri, peatub skaneerimine automaatselt.

Kompaktne ja kasutajasõbralik
DR-6080 on kavandatud vastupidavaks. Kompaktne, kuid tugev konstruktsioon võimaldab hõlpsat paigaldust ja täielikku töökindlust. Vähendatud müratase tagab vaikuse igas töökeskkonnas. Skanneri põhikorpusel asuva juhtpaneeli kasutajasõbralikkus muudab kõikide toimingute tegemise enneolematult mugavaks. Seadme kaas lukustub ülestõstmisel paigale, tänu millele kulgeb ka paberiummistuste kõrvaldamine kiirelt ja kerge vaevaga.

Produktiivsed lisaseadmed
Skanneriga on kasutamiseks saadaval lai valik lisaseadmeid. Tekstilisamissõlm võimaldab printida skaneeritud dokumentide esiküljele mitmesuguseid tekstisõnumeid. Tembeldussõlmega saad printida skaneeritud dokumentide tagaküljele numbri või templijäljendi. Loendur loendab läbi skanneri söödetud lehekülgi, et saaksid kulusid jälgida. Ja kui seadmesse on installeeritud lisavarustusse kuuluv triipkoodi tarkvara, loeb draiver automaatselt dokumendile prinditud triipkoode.

Võimas CapturePerfect utiliittarkvara
DR-6080 kasutab uut CapturePerfect 2.0 utiliittarkvara. Kombineeritult Canoni uusimate draiveritega ja skanneri riistvarafunktsioonidega tagab see tarkvara paljude rakenduste jaoks vajamineva suutlikkuse ja mitmekülgsuse - tõstes samas pildikvaliteeti ja üleüldist kasutusmugavust.