NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-7080C

DR-7080C pakub ülikiiret, universaalset värvidokumentide A3-lameskaneerimist enneolematu kvaliteediga

See kompaktne, A3-dokumendi-värviskanner tõstab su töötempot kiireimal võimalikul moel. DR-7080C rakendab Canoni tipptasemel kujutisetöötlustehnoloogiat ning on varustatud 3-realise CCD-sensoriga, mis on ühtlasi muljetavaldava kiiruse ja ületamatu kvaliteedi tagatiseks - nii värviliste kui ka must-valgete dokumentide skaneerimisel.
Lameskanneri paindlikkust raamatute ja köidetud originaalide käsitsemisel täiustab veelgi automaatne originaalisöötur, mis on lehesöödu kiirendamiseks varustatud kaldpinnalise eraldusmehhanismiga. Lisaks tõstab võimas CapturePerfect tarkvara kvaliteeti ja kasutushõlpsust. See on ideaalne vahend kõikide madalama ja keskmise mahuga skaneerimistöödega toimetulekuks.

Kiire ja töökindel originaalisöötur
Skannerisse on sisse ehitatud kaldpinnaline eraldusmehhanism. See muudab lehtede söötmise automaatse originaalisööturiga sujuvaks ja kiireks - samas kui hoob-eraldusmehhanism kõrvaldab lehtede topeltsöödu ohu. Universaalse skanneri veel üheks tähtsaks eeliseks on lamemudeli funktsionaalsus, mis võimaldab raamatuid, köidetud originaale ning isegi väga õrnasid või kahjustatud paberil olevaid dokumente probleemideta sööta.

Kiire värviskaneerimine
Nii värviliste kui must-valgete dokumentide (A4 / rõhtvorming / 200 dpi) skaneerimist muljetavaldava 70 lk/min kiirusega võimaldav dünaamiline DR-7080C on lausa asendamatu, kui soovid teha ära rohkem tööd märkimisväärselt lühema ajaga. Samuti toimub värviliste dokumentide kahepoolne skaneerimine kiiresti, tervelt 36 kujutist minutis. Kõike seda võimaldab Canoni konkurentsitu asjatundlikkus kujutisetöötlustehnoloogia vallas, mis suurendab iga ettevõtte tootlikkust tasemeni, mida ületab kõik ootused.

Jätkuvalt hea kvaliteet
Oma muljetavaldava töökiiruse juures suudab DR-7080C tagada ka kõikide skaneeritud dokumentide laitmatu kvaliteedi, ühendades endas kummagi valdkonna parimad eelised. 3-realise CCD-sensori kasutamine aitab värvitoone ühtlase kvaliteediga hoida. 24-bitised värvid ja 256 halltoonide taset võimaldavad paindlikult toime tulla iga tüüpi dokumentide skaneerimisega. Kujutise lahutusvõime jääb vahemikku 100 dpi kuni 600 dpi, mida on võimalik täpselt vastavalt vajadustele valida seitsme sammu haaval.

Kiired ja efektiivsed toimingud
Selge ja intuitiivne juhtpaneel võimaldab kõiki toiminguid ülima hõlpsusega sooritada. Sagedamini vajaminevad funktsioonid - näiteks arvutisse skaneerimine, e-posti skaneerimine, printimiseks skaneerimine ja rakendusprogrammi skaneerimine / rakendusprogrammi käivitamine - saab seadme mällu salvestada ja otse juhtpaneeli kaudu kasutada. Originaalisööturil on originaaliasetuse indikaatornupp, mis annab teada, kas originaalid on alusele korralikult asetatud ja skaneerimiseks valmis. Kõigele lisaks on DR-7080 skannerit ka erakordselt lihtne paigaldada, seade on kasutusvalmis kohe pärast ühenduste loomist.

Kompaktne, käepärane disain
Intelligentselt ruumisäästlikuks kavandatud kompaktne DR-7080C mahub ideaalselt lauanurgale ja ka ükskõik kuhu mujale. Isegi skanneri kaane väljatöötamisel on silmas peetud selle võimalikult hõlpsalt avamise mugavust. Saad skaneerida dokumente siis, kui vaja - mingeid piiranguid selleks pole.

Suur töökindlus, väike hooldusvajadus
Canon on DR-7080C kavandanud ülima vastupidavuse ja samas minimaalse hooldusvajadusega toime tulemaks ka suurimate töökoormustega. Võid olla kindel, et kogu seadme kasutusea jooksul pakub see ainult maksimaalseid tulemusi. Saad garanteeritult kõrge kvaliteediga skaneerida pikka aega - investeering tasub end mitmekordselt ära.

ISIS/TWAIN draiveri eelised
MultiStream™ skaneerimine. Võimalus ühe korraga kaht tüüpi kujutisi skaneerida tõstab töö efektiivsust märkismiväärselt. Näiteks saad üheskoos skaneerida arhiveerimiseks värvilise pildi ja tekstituvastusprogrammiga töötlemiseks must-valge dokumendi.
Raamat- ja kalender-tüüpi dokumentide kahepoolne skaneerimine. Kahepoolseks skaneerimiseks on võimalik valida raamat- ja kalender-tüüpi dokumentide skaneerimise režiimide vahel, et dokumendi mõlemad küljed jääksid õigetpidi.

CapturePerfect'i eelised
E-posti ja printimiseks skaneerimine. Selle funktsiooniga saad otse seadme juhtpaneelilt valida 'arvutisse skaneerimise', 'e-posti skaneerimise' või 'printimiseks skaneerimise' funktsiooni. See suurendab kasutushõlpsust ja säästab aega. Automaatne 90 kraadi pööramine. See funktsioon võimaldab A4-rõhtvormingus skaneeritud dokumente automaatselt kuvada ning salvestada A4-püstvormingus ja suurendab niimoodi automaatsööturiga skaneerimise jõudlust.