NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-7090C

Usaldusväärne A3 värviline skanner DR7090C skannib kiirusega kuni 70lk/min ning lahutusvõimega kuni 600dpi. Tänu skanneri dokumendisöötjale ning tasaskannerikaanele skannib DR7090C muretult kõike, alates suurtest paberikuhjadest ning köidetud raamatutest, kuni eriti õrnade dokumentideni.

• Kiire värviline A3 skannimine 70lk/min 200/300dpi juures
• Lihtsasti kasutatav
• Arendatud kujutiste töötlemine
• Soovitatav päevane koormus kuni 8000 lehte
• Multistream


Produktiivne ja kiire
DR7090C saavutab 70lk/min 300dpi'se lahutusvõimega skannimise nii värviliselt, must-valgelt kui ka halltoonides.

100-leheline originaalisöötja
A3 automaatsöötur mahutab kuni 100 lehte ning intelligentne söötmismehhanism hoiab ära topelt söötmisest tekkivad probleemid.

Tasaskanner
A3 skanner DR7090C saab ideaalselt hakkama raamatute ning köidetud, haprate või vigastatud dokumentide skannimisega.

Lihtsasti kasutatav
DR7090C lihtne kasutajaliides sarnaneb kontoris kasutatavate multifunktsionaalide omaga ning skanneri seadistatavad kiirklahvid teevad töö veelgi mugavamaks.

Kõrgeim pildikvaliteet
DR7090C 3-realine CCD-sensor skannib 24-bitti värviliselt ning 256 tooni halltoonides. Ideaalne kvaliteet nii fotode kui ka värviliste graafikute skannimisel. Skanneri valitav 100-600dpi'ne lahutusvõime teeb sellest eriti paindliku skanneri ning tagab peened detailid. Teksti parandamise ning musta/valge kontrasti reguleerimise funktsioon aitab optimeerida kulunud ja tumedal taustal oleva teksti loetavust. Samuti on võimalik automaatselt eemaldada augustatud dokumentide skaneerimisel tekkivad mustad ringid.

Seadmega on kaasas Canon'i kasutajasõbralik CapturePerfect tarkvara.

MultiStream™
Innovatiivse Multistream™ tehnoloogia abil väljastab DR7090C üheaegselt kaks erineva skannimisrežiimiga kujutist. Näiteks ühe värvilisena arhiveerimiseks ning teise must-valgelt kujutistuvastuse tarbeks.

Vastupidav ning jõuline
DR7090C on disainitud taluma suurt töökoormust, mistõttu sellele skannerile saab alati loota.