NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-7580

Paljude võimalustega DR-7580 sobib ka kõige nõudvamateks ülesanneteks samaaegselt säästes raha, aega ja ruumi.

• Kiire skaneerimine - kuni 75 lehte minutis
• A3 skaneerimine
• Suure eraldusvõime - kuni 600 dpi
• Multistream™ tehnoloogia
• Topeltsööt ja lihtne klammerdamise tuvastamine
• Võimas CapturePerfect 3.0 tarkvara

Suur skaneerimiskiirus
Et oluliselt tõsta skaneerimiskiirust on DR-7580l uus CIS (kujutise kontaktandur) ja riistvaraline JPEG pakkimine. Selle tulemusena suudab DR-7580 skaneerida kuni 75 lehte minutis (A4, püstipaigutus, 200 dpi). Lisaks sellele suudab DR-7580 tänu Multistream™ tehnoloogiale väljastada skaneeringust kaks erinevate sätetega kujutist üheaegselt.

Suurepärane kvaliteet
DR-7580 suudab skaneerida dokumente kuni 600 x 600 dpi-se eraldusvõimega. DR-7580l on täiustatud pildiparandusfunktsiooniga (Advanced Text Enhancement), mis parandab tunduvalt teksti loetavust skaneeringul, kui originaalil oli näiteks värvitud taust, või tekst kirjutatud hariliku pliiatsiga ning kahe valgustiga skaneerimissõlm hoiab ära varjude tekkimise skaneeritud kujutisel.

A3 skaneerimisvõimalus
DR-7580-le leiab igas firmas palju erinevaid rakendusi. DR-7580 suudab skaneerida kuni A3 suuruses dokumente ja ei jää hätta ka paksule paberile trükitud dokumentidega.

Tunnustatud usaldusväärsus
DR-7580-l on uus dokumendi söötmismehhanism kombineeritud Canoni tugeva ja vastupidava, aeglustatud rullsüsteemiga. See võimaldab skanneriga kasutada laiemat valikut pabereid ja pakub veelgi tõhusamat skaneerimisjõudlust.

MultiStream™ tõhusus
MultiStream™ tehnoloogia võimaldab väljastada ühest skaneeringust üheaegselt kaks erinevate seadetega kujutist. Näiteks võimaldab see eraldada lehel pildid ja teksti ning saavutada seega palju väiksem failisuurus.

Kompaktne ja lihtne kasutada
Kompaktne ja vastupidav ehitus garanteerib lihtsa ümberpaigutuse ning samas ka täieliku töökindluse. Lihtsustatud, intuitiivne juhtpaneel on väga kasutajasõbralik. Müra vähendamiseks on skanner väga vaikne.

Võimas CapturePerfect 3.0 tarkvara
Uus CapturePerfect 3.0 kombineerituna uusimate Canoni draiverite ja skanneri riistvaraliste funktsioonidega pakub paindlikkust ning mitmekülgsust tehes ta sobivaks paljudeks rakendusteks samal ajal optimiseerides pildikvaliteeti ja üldist kasutusmugavust. Saadaval on ka valik lisavarustust, et produktiivsust veelgi tõsta.