NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-C120

DR-C120 on kasutajasõbralik ja lihtsalt käsitletav skanner koos väikekontorite ja töörühmade efektiivsemaks tööks sobiva tarkvaraga.

• Kompaktne ja lihtsalt kasutatav
• Kiire värviline skannimine 40 lk/min
Tarkvarakomplekt, sealhulgas eCopy PDF Pro Office
• Pilveteenuse pistikprogrammid rakendustele Google Docs, Evernote ja SharePoint
• Muljetavaldav dokumendikäsitsemine
• Suurepärane pildikvaliteet
• Energia säästlik

Kiired tulemused
Läbi Canoni innovatiivse tehnoloogia DR-C120 pakub produktiivset kahepoolset skannimist kuni 40 lk/min. 50-leheline dokumendisöötur lubab teil produktiivsust kõrgel hoida.

Lihtne kasutada ja kompaktne
DR-C120 on kasutajasõbraliku disainiga, esipaneeli abil on lihtne ühe nupuvajutusega skannimist peatada, alustada või jätkata. Saab mugavalt alusatada skannimistööga vajutades nuppu "Satart", mis hoiab aegaga kokku ja tagab täpsuse, sest kõik skaneerimise seaded on eelnevalt määratletud. Kompaktne DR-C120 pakub mitmekülgsust ja laual on ruumisäästlik kolme tasandilise salve disainiga(a three-way tray design), mis võimaldab skannida kinnise, pool avatud või kinnise salvega.

Rohkem võimalusi
Mudel DR-C130 on varustatud tippkvaliteetse tarkvaraga, mis aitab teil saavutada väga professionaalseid skannimistulemusi, sealhulgas: CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort ja eCopy PDF Pro Office.Intuitiivne CaptureOnTouch tarkvara toetab skaneerimisel erinevaid formaate, sealhulgas PDF, PDF-, TIFF, JPEG, BMP ja PPTX. Saab otsida ja salvestada dokumente otse pilve rakendusesse sealhulgas SharePoint, Evernote ja Google Docs. Lisatud on ka täislitsents eCopy PDF Pro Office. See on võimas kasutajasõbraliku vahendi loomiseks, redigeerimiseks ja faili konverteerimiseks PDF-ides.

Muljetavaldav dokumentide söötmine
Kaldega paberitee tagab optimaalse söötmise olenemata sellest, kas tegemist on õhukese või paksu originaaliga. Universaalne skanner DR-C120 võib ka skaneerida visiitkaarte, ID-kaardid, 3m pikkuseid dokumente ja isegi A3 dokumentidi formaati (in skaneerimist kokkumurtud leht.)/(Foliokokoinen režiim).

Täpsem pildikvaliteet
Toetab intuitiivset kujutise töötlemise funktsioone, DR-C120 vajab ka erim''duliste dokumente skannimiseks minimaalset ettevalmistust - lihtsalt lisa dokumendid ja skanni. Automaatne dokumendi suuruse tuvastamine, värvi tuvastamine ja kiivsa kujutise korrigeerimine, võimaldavad saada täiusliku pildi tulemise iga kord. Lihtsamaks skannimiseks valige täisautomaatse režiimi funktsioon, nii saab automaatselt kohaldada optimaalsemaid seadeid vastavalt dokumendi sisule.

Keskkonnasõbralik
Mudel DR-C120 on väga energiatõhus, see skänner kasutab poole vähem energiat kui paljud sarnaseid skannerid oma klassis. Mugavust ja energiasäästlikkust lisab ka arvutiga samaaegne automaatne väljalülitumine.